Barouders nodig voor aankomend weekend en graag je bardienst inplannen.

Nieuws&Mededelingen 2 September

Nieuws afbeelding

Barouders nodig voor aankomend weekend

Inplannen van Bardiensten voor de periode tot de winter sluit op 13 september! 
 
Het zelf inplannen van je bardiensten is nu bijna 2 weken mogelijk. Er zijn gelukkig al diverse bardiensten ingevuld maar er staan er nog veel open.

Voor aankomend weekend staan er nog diverse open en met name de diensten wat later op de dag. Ook de volgende weekenden hebben nu nog vele open plekken die nog ingevuld moeten worden.

Hierbij dus een dringende oproep om je snel in te plannen en te voorkomen dat er te weinig capaciteit is.

 

Kijk even in de Huizer HC App welke datums er nog meer openingen hebben en plan je daarop in als je dat nog niet hebt gedaan.

Op 13 september is de mogelijkheid om jezelf in te plannen voor een bardienst voorbij. Daarna zullen de mensen die zich nog niet hebben ingepland door ons worden ingedeeld op de datums en tijdstippen die nog openstaan. Je hebt daarin zelf geen keuze meer. Het is dus zaak om voor de sluitingsdatum je eigen voorkeur in te plannen.

Hoe ook alweer een bardienst inplannen?

Belangrijk! De bardienst moet ingepland worden op het lidnummer van een (jeugd)lid

Het mag ook op het lidnummer van een ouder máár dan is het noodzakelijk dat deze ouder op hetzelfde adres woont van het jeugdlid.

 

Het handigst is om je in te plannen via de HuizerHC App. Via de menuoptie "Meer" kun je "Plan uw dienst" kiezen. Daar vind je het complete overzicht en per datum hoeveel plaatsen er nog open zijn...

Voor het inschrijven van een bardienst via de website moet je eerst op MijnHuizerHC inloggen.

 

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking!

Met sportieve groet,

De Barbezetting en het Horeca team