Trainen voor senioren: Dames 1 en Heren 1 gaan het proberen binnen de geldende richtlijnen.

Nieuws&Mededelingen 29 Oktober

Nieuws afbeelding Hi allemaal, 

 

In lijn met de richtlijnen van de overheid, de KNHB en NOC-NSF zijn Dames 1 en Heren 1 onder strenge voorwaarden weer begonnen met trainen. 

Eerst in het krachthonk, maar deze week ook weer op het veld. Aangezien de KNHB van deze teams verwacht dat zodra het weer mogelijk is ook weer wedstrijden worden gespeeld, volgen wij hierbij op dit moment de adviezen van de KNHB. 

Hierbij worden de ook landelijk voorgeschreven sportregels: kleine groepjes per ¼ veld voor 4 mensen van 18 en ouder, afstand houden waar kan, niet wisselen van groepjes, etc. in acht genomen. Aangezien we in de teams ook spelers hebben van jonger dan 18 jaar, keepers volgens de KNHB een speciale positie hebben op een ¼ veld (vanwege de relatief statische positie binnen de cirkel), gelden er ook nog eens verschillende regels voor verschillende mensen binnen het team. Dit maakt het complex, maar de staf van de teams plant alles zodanig dat we de richtlijnen volgen. Dit is ook voor deze teams de belangrijkste prioriteit.

 

Voor de overige seniorenteams van de Huizer HC zijn we op dit moment aan het bekijken wat wel en wat niet mogelijk is. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het jeugdplan voor de winter. Aansluitend zullen we een aanpak voor de senioren teams opzetten. Zodra we nieuws hebben, komen we hier zo spoedig mee bij u terug. Houd de website in de gaten! 

In de tussentijd, mochten er vragen zijn, neem dan gerust contact op.

 

Mvg, Erik