‘HO! HO! HO!’ - keepers materialen

Nieuws&Mededelingen 16 December

Nieuws afbeelding


‘HO! HO! HO!’

Beste vaste en gelegenheid-keepers van onze geliefde HuizerHC,

Net voordat de klompen vervangen worden voor warme sloffen, de legguards plaats maken voor een slobberende ‘huisbroek’ en de helm als piek in de boom belandt ten faveure van een olijke Kerstmuts. Nog even kort een eindejaars groet van de ‘Keepermateriaal-Kerstman’.

Virale perikelen daargelaten, heb ik het idee dat we de eerste seizoenshelft redelijk ‘zonder kleerscheuren’ doorgekomen zijn. Natuurlijk was het aan het begin van het jaar even ‘passen en meten’ om de iedereen in een veilige outfit te hijsen en moest er af en toe een ‘stiksel-tje hier en een tape-je daar’ soelaas bieden om dit zo te houden. Maar desondanks hebben jullie je belangrijke taak, als trouwe sluitpost, keurig kunnen en weten te vervullen! 

Veel belangrijker nog dan het materiaal hierbij is de tomeloze inzet, de ‘no-fear’ gedrevenheid en het pure keeperstalent wat her en der op en langs de ‘Bestevaer’ te bewonderen is geweest! WOW...en ik heb nu al zin in een, hopelijk, ramvol wedstrijdprogramma na de ‘lockdown’ in 2021!

Alvorens ik afsluit en op de bank rol voor een ’Netflix-binge’, een paar verzoeken om te zorgen dat we na de stop weer volle kracht het veld op kunnen stormen:

- CONTROLEER je uitrusting VOOR de feestdagen
- MELD gebreken zsm via de app of mail: [email protected]
- ZORG dat alles wat nu vies en nat in de tas zit SCHOON en DROOG de feestdagen ingaat
- zet sowieso je tas op een DROGE plek (liefst binnen), laat je hem achter in de kluis op de club dan graag de RITS een beetje OPEN, ventilatie doet wonderen!!

Vanuit de club zullen wij onze uiterste best doen om herstelwerkzaamheden naar behoren uit te voeren en materiaal te vernieuwen waar mogelijk.

Rest mij niet veel anders dan jullie, inclusief je team en begeleidende staf, een hele fijne Kerst te wensen. Drink, eet en feest veilig, laat blessures goed helen en bovenal GENIET van elkaar en natuurlijk de mooie saves en acties die geweest zijn...en nog gaan komen!!!

HO!HO!HO!