Uitgifte keepersmateriaal en ballen tassen

Nieuws&Mededelingen 18 Augustus

Nieuws afbeelding

Uitgifte keepersmateriaal en ballen tassen 

Het seizoen gaat weer beginnen en ook dit jaar worden alle teams voorzien van de benodigde materialen om veilig te kunnen hockeyen.

De uitgifte van de keepersmaterialen en de ballentassen verloopt dit jaar volgens onderstaand schema:

Senioren Dames & Heren / Junioren A t/m D
Teams/keepers nog NIET in bezit van een keeperstas kunnen die af komen halen op dinsdag 24 augustus of donderdag 26 augustus tussen 20.00u - 22.00u, locatie: grijze containers achter het clubhuis bij Veld 1.

Teams/keepers reeds in bezit van een keeperstas die vragen hebben over hun uitrusting (maat, reparatie, onderhoud ed), worden verzocht contact op te nemen via mail: [email protected] of app: 06 243 66 974 om een afspraak in te plannen. 

Junioren E6/E8-tallen
De keeperstas en ballentas (inclusief pionnen & fluitje) worden uitgegeven tijdens de eerste training op woensdag 1 september. Er zal tijdens de uitgifte ook een korte instructie gegeven worden over het gebruik van de uitrusting. Het verzoek is dat er tenminste 1 begeleider per team aanwezig is om de tassen in ontvangst te nemen.

Junioren F
Ballentas (inclusief pionnen & fluitje) wordt uitgegeven tijdens de eerste training op woensdag 1 september. Het verzoek ook hier is dat er tenminste 1 begeleider per team aanwezig is om de tas in ontvangst te nemen.


Tot slot graag aandacht voor het volgende:

  • Dit jaar is er, net als vorig jaar geen sprake van borgbetaling. De club gaat er van uit dat er gedurende het seizoen zorgvuldig met de geleverde materialen omgegaan wordt. Alle materialen worden geacht aan het eind van het seizoen ingeleverd te worden. Bij incompleet inleveren van de uitgegeven materialen worden vervangingskosten in rekening gebracht van het betreffende lid/team. In geval van verlies, diefstal en/of schade graag direct contact opnemen via [email protected]

  • De uitrustingen zijn ook dit jaar met uiterste zorg en in overleg met de Technische Commissie samengesteld. De uitgegeven materialen voldoen aan alle eisen die nodig zijn om de spelers/keepers op hun niveau veilig te laten sporten. Mochten er spelers/keepers zijn die op basis van persoonlijke voorkeur af willen wijken van de geleverde materialen, dan zijn de kosten daarvoor geheel voor eigen rekening. Bij vragen kun je altijd contact opnemen via: [email protected]

Tot snel bij de containers of langs het veld ;)!!

De Materiaalcommissie