Zelf inplannen Bardiensten verlengt tot 27 maart

Nieuws&Mededelingen 22 Maart

Nieuws afbeelding

Beste leden/ ouders van leden,

We hebben de periode waarin je zelf de bardienst kunt plannen wat verlengt omdat we gezien hebben dat er nog veel plekken open staan. Het zelf inplannen kan nog tot en met maandagavond 27 maart.

Wees dus nog even snel met het inplannen van je bardienst. Aankomend weekend hebben we nog open plekken die we graag ingevuld zien.

Na maandag gaan we kijken wat er verder nog openstaat in de planning en zullen dan de leden die zich nog niet hebben ingepland (of nog maar één keer), gaan indelen op een willekeurige datum. Het is dus zaak om er snel bij te zijn en je eigen voorkeur in te plannen.

Mocht later de door ons ingeplande datum / tijdstip niet uitkomen, dan is het je eigen verantwoordelijkheid om tijdig te ruilen of een invaller te regelen die je bardienst overneemt.

Meer informatie over de bardiensten, Vraag en Antwoord m.b.t. ruilen/ vervanging zoeken en consequentie bij niet verschijnen voor je bardienst kun je vinden op de website via de volgende link: (http://huizerhc.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=huizerhc_clubdiensten) (document krijgt nog steeds een update)

Met sportieve groet,

de Barbezettingscommissie en Horeca team