Het seizoen staat weer te beginnen, 2 september starten we met de Gooise Jeugdkampioenschappen! 
Daar zijn ook keepersspullen voor nodig.
Over pakweg een maand begint alweer het nieuwe seizoen van de Hoofdklasse. Langzaamaan halen de ploegen de sticks en scheenbeschermers uit de kast en bouwen de hockeyers weer een flinke conditie op voor het nieuwe seizoen. Hoe pakken de trainers van de betreffende clubs dit aan? We vroegen het aan Boaz Janssen van promovendus Huizen (dames).
Met ingang van het hockey seizoen 2017 - 2018 kan er in het clubhuis alleen nog maar per PIN betaald worden . Betalingen met contant geld is niet meer mogelijk! Dit is handiger voor u en ons en ook beter voor onze veiligheid.
Nu Inplannen van Bardiensten Seizoen 2017 - 2018


Ten eerste, veel dank aan al diegene die in het afgelopen seizoen hun bardienst hebben gedraaid of af en toe extra hebben bijgesprongen! Jullie support is hard nodig maar ook erg gewaardeerd, ook al is het draaien van een bardienst verplicht gesteld.
De Huizer HC kreeg bericht van het overlijden van ons Lid van Verdienste:
Hansje de Ruiter-Hoffman.
Bij de start van de vereniging en de eerste jaren van ons bestaan heeft Hansje veel bijgedragen aan de HHC.
We zijn er nog beduusd van, Dames 1 komend seizoen in de Hoofdklasse, hoe mooi is dat. Op 10 september start Dames 1 de competitie met een uit wedstrijd tegen  Amsterdam. Dat wordt meteen vol aan de bak. Het Wagener stadion is voor de EK compleet gerenoveerd en onze dames mogen daar de eerste competitie wedstrijd in spelen. Kom
Wil jij de beste hockeyers van Nederland aan het werk zien bij Huizen? Kom dan op donderdagavond 31 augustus vanaf 19:30 kijken als hoofdklasseteams Almere, promovendus SCHC en landskampioen Kampong bij Huizen hun voorronde van de ABN AMRO Cup spelen. 
De nieuwe speelgerechtigheidsregels voor de junioren en senioren voor de veldhockeycompetitie van 2017-2018 zijn in te zien en te downloaden door in te loggen op "Mijn Huizer HC". De documenten zijn te vinden onder het kopje "Club" en vervolgens de optie "Documenten" aan te klikken.
Dames 1 heeft een fantastisch seizoen achter de rug en het komende seizoen wordt heel speciaal met het  spelen in de Hoofdklasse tegen grote clubs als Amsterdam en Den Bosch. De technische staf en de meiden hebben de plannen al uitgewerkt en gaan proberen er nog een stapje bovenop te doen. Voor onze club is komend seizoen natuurlijk heel
per direct zijn we opzoek naar de volgende coördinatoren:
- coordinator jongens A/B/ C/D lijn :
Hockeyen is een sport voor iedereen, ben jij per 1-1-2018 6 jaar oud dan kan je bij ons direct komen trainen.
Nieuwsgierig, kom dan na de grote schoolvakantie gratis 2 proeflessen nemen. Een gratis proeflidmaatschap voor de Jongste Jeugd tot aan de herfstvakantie is ook mogelijk.
Handige links


Vandaag jarig
Tom van den Enk
Lucas Hebing
Sarah Poot
Clubcompetitie
Seizoen
# Team RP P W DP
Gehele clubcompetitie