De Kers op de taart! DVB
 
1-6-2017  | 
Na een fantastisch Hemelvaart weekend, waarin Dames 1 een ongekende prestatie heeft geleverd en het Huizen publiek op Hemelvaartsdag massaal heeft kunnen genieten van een fantastische wedstrijd en ambiance………. was het zondag de dag van DVB. 
Want zoals we al beschreven, konden wij bij gelijkspel of winnen Kampioen worden en samen met Dames 1 op de platte kar door een zondags Huizen rijden! 

We waren strak en scherp voor de wedstrijd. Opstelling gemaakt en op elke linie een wissel. Niets kon er meer fout gaan. Maar de bekkies stonden strak aan het begin van de wedstrijd, want hoeveel de meeste van ons nog wel eens een titeltje pakten in het verleden, waren er ook dames die nog nooit de smaak van een kampioenschap hebben geproefd. 
Het advies was dan ook om maar een ‘Dirk Kuytje’ te doen; meteen op zoek gaan naar het eerste doelpunt. En dat lukte wel; na 10 minuten viel het eerste doelpunt en viel er wat van de spanning weg. Helaas werd het daarna zo druk in de 23 van de tegenstander, dat het tweede doelpunt lang uitbleef. Het was er simpelweg te druk…… Gelukkig kregen wij van onze reserve coach Harold, de verlossende tip: haal alles weer uit elkaar en speel via de zijlijnen. Dat lukte, en ik het laatste kwartier vielen de 2-0 en de 3-0 voor Huizen. Einde wedstrijd! Het feest kon losbarsten; hier hebben we lang op gewacht! Champagne spoot, liederen schalden over het veld en wij werden door een haag van supporters in het clubhuis verwelkomd. Wat voelde dit weer lekker! Hier doe je het voor! Dit kampioenschap is de ‘Kers op de taart’ voor ons team en omdat te vieren gaan we met 17 dames naar een hockeytoernooi in Bordeaux. Hoe leuk is dat! Even bijkomen en bijslapen van ons kampioenschap en as vrijdag weer in het vliegtuig naar Bordeaux. En uiteraard zullen we hiervan verslag doen. 
En….. we zijn uit de besprekingen over het contract met de trainer/coach Jorn; hij heeft nog een jaar bijgetekend!

terug naar vorige scherm
Handige links


Vandaag jarig
Clubcompetitie
Seizoen
# Team RP P W DP
1 HJ2 5,444 49 9 66
2 JC1 5,444 49 9 49
3 MC6 4,667 42 9 42
4 JC3 4,444 40 9 42
5 HVC 4,182 46 11 38
Gehele clubcompetitie