HELP PROMOTIETEAM DAMES 1
 
6-7-2017  | 
Dames 1 heeft een fantastisch seizoen achter de rug en het komende seizoen wordt heel speciaal met het  spelen in de Hoofdklasse tegen grote clubs als Amsterdam en Den Bosch.
De technische staf en de meiden hebben de plannen al uitgewerkt en gaan proberen er nog een stapje bovenop te doen. Voor onze club is komend seizoen natuurlijk heel bijzonder en we krijgen te maken met  een hoop nieuwe dingen. iedere thuis wedstrijd wordt  gefilmd voor TV  (samenvattingen van alle Hoofdklasse wedstrijden  zondagavond op Ziggo Sport) en we verwachten extra toeschouwers uit de regio.

We willen onze thuiswedstrijden  extra gaan  promoten.  Bijvoorbeeld wedstrijdaffiches  in het dorp ophangen,  flyers uitdelen etc.  Daarnaast  lijkt het ons leuk om een wekelijkse digitale newsletter te maken voor de "vrienden van dames 1". In  dit  bulletin komen  het wedstrijdverslag en andere nieuwsfeiten.

Ik ben op zoek naar wat enthousiastelingen die ons "promo team" willen komen versterken. Ben je een beetje  handig met een computer om te helpen bij het maken van de flyers of posters, of wil je best af en toe ergens een uurtje wat flyers uitdelen, neem dan contact met me op. Het hoeft niet heel veel tijd te kosten en met een enthousiast team kunnen we een leuke rol vervullen in dit bijzondere seizoen.
Wil je er meer over weten, neem dan contact met me op.
Email:  [email protected]


Hoop van je te horen

Michiel de Vries

terug naar vorige scherm
Handige links


Vandaag jarig
Clubcompetitie
Seizoen
# Team RP P W DP
1 HJ2 5,444 49 9 66
2 JC1 5,444 49 9 49
3 MC6 4,667 42 9 42
4 JC3 4,444 40 9 42
5 HVC 4,182 46 11 38
Gehele clubcompetitie