Inplannen van Bardiensten seizoen 2017 - 2018 is open van 3 augustus t/m 3 september
 
3-8-2017  | 

Nu Inplannen van Bardiensten Seizoen 2017 - 2018


Ten eerste, veel dank aan al diegene die in het afgelopen seizoen hun bardienst hebben gedraaid of af en toe extra hebben bijgesprongen! Jullie support is hard nodig maar ook erg gewaardeerd, ook al is het draaien van een bardienst verplicht gesteld.


 

Net zoals vorig jaar gaan we voordat het seizoen begint de Bardienst planningslijst openzetten zodat ieder gezin van een jeugdlid (A t/m F jeugd) zich weer kan gaan inplannen voor het draaien van de (verplichte) bardienst. Dat mogen ook meerdere diensten zijn als je wil.


Helaas bleek ook afgelopen seizoen weer herhaaldelijk dat er onwetendheid is over het feit dat de bardienst door iedereen gedaan moet worden dus willen we nog een keer benadrukken dat de verplichte bardienst geldt voor alle leden dus ook bestuur, trainers, coaches, commissieleden en al die andere vrijwilligers die al verschillende taken uitvoeren.


 

Het systeem gaat open op donderdag 3 augustus. Gedurende een periode van 4,5 week kun je jezelf weer in plannen. Op zondag 3 september sluit de zelf in-planningsperiode en zullen mensen die zich nog niet hebben ingepland door ons worden ingedeeld... Het is dus zaak om er snel bij te zijn en je eigen voorkeur in te plannen.


 

Hoe een bardienst in te plannen:


Het handigst is om je in te plannen via de Huizer HC App. Via de menuoptie "Meer" kun je "Plan uw dienst" kiezen. Als je daar naar toe gaat dan vind je het complete overzicht en per datum hoeveel plaatsen er nog open zijn... per datum zie je dan ook welke taak en tijdslot er nog beschikbaar zijn...


Voor het inschrijven van een bardienst via de website moet je eerst op Mijn HuizerHC inloggen. De handleiding hoe je inlogt en jezelf inplant via de website vind je via de volgende link: http://huizerhc.nl/files/library/pdf/handleiding%20bardienstplanning.pdf
Om binnen "Diensten” (na inloggen) de totale in-plannings periode te zien is het van belang om een start- en einddatum (bijv. 1 juli 2018) in te vullen en klik dan op ‘Pas filters toe’. Je ziet dan de totale periode vanaf de ingevoerde start datum tot 1 juli 2018.


Meer informatie over bardiensten, wat het inhoud en Vraag en Antwoord vind je onder Huizer HC/Bardiensten. (http://huizerhc.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=huizerhc_clubdiensten)

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking!


Nog even ter info; er kan met ingang van dit nieuwe hockeyseizoen alleen nog per PIN betaald worden in het clubhuis. Lekker makkelijk, geen gedoe met wisselgeld en veiliger voor de club!


Met sportieve groet,

de Barbezettingscommissie

 


terug naar vorige scherm
Handige links


Vandaag jarig
Clubcompetitie
Seizoen
# Team RP P W DP
1 HJ2 5,444 49 9 66
2 JC1 5,444 49 9 49
3 MC6 4,667 42 9 42
4 JC3 4,444 40 9 42
5 HVC 4,182 46 11 38
Gehele clubcompetitie