Bedrijfshockey


Bedrijfshockey bij de Huizer Hockey Club – maak een team van je team!


Bedrijfshockey

Bedrijfshockey is een ideale manier om de naam van uw bedrijf uit te dragen. Daarnaast is het natuurlijk een sportieve manier om medewerkers buiten werktijd met elkaar te verbinden. Het sociale aspect van Bedrijfshockey maakt dat teams ook op de werkvloer dichter bij elkaar komen. Bovendien zijn er voldoende mogelijkheden om op informele manier kennis te maken met de andere teams. Bedrijven, organisaties of instellingen die meedoen met de Bedrijfshockeyleague ’t Gooi spelen een keer per 14 dagen op maandagavond een wedstrijd. Een team dat zich inschrijft voor de Bedrijfshockey League ’t Gooi speelt ongeveer 20 wedstrijden per jaar.

Huizer Hockey Club

De Huizer HC is al jaren de thuisbasis van Bedrijfshockey in de driehoek Almere Hilversum en Amersfoort. Bedrijven uit de Gooi-, Eem- en Vechtstreek en de Flevopolder kunnen hier terecht voor hun wedstrijden. De Huizer Hockey Club beschikt over vier kunstgrasvelden, waarvan twee watervelden. Het veld is uitstekend bereikbaar via openbaar vervoer (de bus stopt voor de deur) en er is voldoende parkeerplek beschikbaar. De Huizer Hockey Club staat bekend om haar gezellige clubhuis en uitstekende keuken!

Teams

Teams die zich aanmelden zijn mixed. Volgens de regels staan er minimaal drie dames in het veld. Een team bestaat uit elf spelers en wisselspelers. Om te zorgen dat het team goed kan draaien is het handig om ongeveer achttien tot twintig spelers beschikbaar te hebben. Ervaring is handig, maar niet persé nodig. De ervaring leert dat je door gewoon te spelen snel leert (van elkaar) en door het sportieve karakter van Bedrijfshockey houdt iedereen voldoende rekening met elkaar. Bedrijfshockey is een gemakkelijke manier om met elkaar recreatief te sporten!

Demi-team

Niet ieder bedrijf is in staat om voldoende spelers in te schrijven. Daarom is het nu ook mogelijk om ‘halve’ teams in te schrijven; een demi-team. Een demi-team bestaat dan uit zo’n 10 spelers. Elke wedstrijd dienen er dan 7 spelers aanwezig te zijn. Deze worden gekoppeld aan een ander demi-team en zijn daarmee dus in staat om alsnog mee te doen aan de Bedrijfshockey League ’t Gooi. Door deze meer flexibele aanpak is de drempel lager en kunnen meer mensen meedoen!

Netwerkteam

Ook voor zzp-ers of ander soortige zelfstandigen is Bedrijfshockey een sportieve manier om te netwerken. Voor hen was het lastig om een team te vormen. Maar nu niet meer! Ook voor deze groep mensen is het nu mogelijk om een team te vormen. Het netwerkteam van de Bedrijfshockeyleague ‘t Gooi is de perfecte manier om te netwerken, te sporten en te ontspannen! Leden worden toegevoegd aan de speciale LinkedIn-groep en hebben zo direct een groot network om zich heen! Professionals die zich aanmelden voor het netwerkteam betalen een jaarlijkse bijdrage van €100,00.

Cijfers

Een team bestaat uit ongeveer 18 tot 20 spelers. Een demi-team bestaat uit 9 tot 10 spelers. Professionals die zelfstandig opereren kunnen terecht in het Netwerkteam. Een team speelt ongeveer 20 wedstrijden per seizoen. Het seizoen begint in september en loopt tot eind juni. In de winterstop (januari/februari) wordt er niet gespeeld. Het seizoen wordt altijd afgesloten met een slottoernooi Een team betaalt voor deelname aan een seizoen €875 Een demi-team betaalt voor deelname aan een seizoen €450 Een speler in het netwerkteam betaalt voor deelname aan het seizoen €75 Er worden geen inschrijfkosten gerekend en er is geen BTW verplichting Inschrijven kan gemakkelijk door het insturen van het inschrijfformulier. Deze is hier op te vragen?.

Voor meer vragen? Neem contact op via [email protected].

Schrijf nu in!