SCHEIDSRECHTERSCURSUS VIA E-LEARNING 


Vanaf dit seizoen zal de scheidsrechterscursus via E-learning gevolgd kunnen worden. In 30 dagen kan je via zeer duidelijke instructies het lesmateriaal doorlopen.

 

De cursus is overzichtelijk opgebouwd uit diverse blokken. Je hoeft deze niet allemaal in één keer te doorlopen. Bij een volgende aanmelding kan je aangeven door te gaan waar je bent gebleven.

 

Voor toegang tot deze E-learning heb je een inlogcode nodig. Deze kan je aanvragen bij Jeroen Ribberink, coördinator van de scheidsrechterscursus via [email protected].

 

Voor de spelende leden: geef in je mail aan in welk team je speelt en indien je dit weet tevens je bondsnummer. Vermeld ook je naam, voorletters en geboortedatum.

 

Voor niet spelende leden, ouders, etc. graag het verzoek om aan te geven of je spelende kinderen hebt en zo ja in welk team. Vermeld daarnaast je naam, voorletters en geboortedatum.

 

Na het doorlopen van de E-learning wordt er een examen afgenomen. Helaas is deze nog niet digitaal beschikbaar en zal in het clubhuis worden afgenomen op een nader te bepalen datum en tijd. Bij voldoende animo is er voor het examen een mogelijkheid persoonlijk vragen te stellen aan een cursusleider om eventuele onduidelijkheden weg te nemen of voor verdere uitleg in bepaalde spelsituaties.

 

De inlogcode is 30 dagen geldig en zal worden uitgereikt op het moment van voldoende aanmeldingen voor een examen. Uiteraard word je hieran op de hoogte gehouden door de coördinator.

 

De E-learning is ook geschikt voor diegene die al in het bezit zijn van een kaart, maar graag nog een opfriscursus zouden willen hebben. Vraag via de coördinator een inlog code aan, vermeld daarbij dat je al een scheidsrechterskaart hebt.


Link naar: Cursusrooster jeugd


 

 
Handige links


Vandaag jarig
Jorn Gijsbers
Alexander Mantel
Lucy Mullen
Clubcompetitie
Seizoen
# Team RP P W DP
1 HJ2 5,444 49 9 66
2 JC1 5,444 49 9 49
3 MC6 4,667 42 9 42
4 JC3 4,444 40 9 42
5 HVC 4,182 46 11 38
Gehele clubcompetitie