Over de site 
Inloggen mijn HuizerHC 
Om je te kunnen inschrijven moet je eerst inloggen op "Mijn HuizerHC". Je klikt rechts bovenin naast het clubhuisje en ziet twee witte vlakjes ontstaan. In het linker vlakje zet je je lidnummer en in het rechter vlakje je wachtwoord. Weet je je lidnummer en wachtwoord niet? 

Je lidnummer en wachtwoord  
Je hebt bij inschrijving je lidnummer en wachtwoord gekregen (of dat van je kind). Daarna in de meeste gevallen nogmaals per post of e-mail. 
Mocht je die gegevens niet meer hebben, dan kun je deze aanvragen op [email protected]. Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.

Mijn gegevens aanpassen
Zijn je gegevens gewijzigd? Nieuw telefoonnummer of e-mailadres? Je kunt het zelf op de site veranderen, zodat onze administratie je laatste gegevens heeft. Je logt in op Mijn HuizerHC. Je klikt rechts op Instellingen en wijzigt je gegevens. Zijn je naam, adres, vaste telefoon of geboortedatum niet juist, dan verzoeken wij je dit door te geven aan onze webmaster op [email protected] . 


Veelgestelde vragen
 
Wat is "Mijn HuizerHC"?

Achter deze nieuwe website zit een heel netwerk aan gegevens. Mijn HuizerHC zorgt ervoor dat jij precies de gegevens kunt zien die voor jou en je team relevant zijn. Wanneer je traint, hoe het wedstrijdprogramma eruit ziet, maar ook kun je je email en telefoonnummer hier aanpassen. Al deze informatie is alleen beschikbaar voor de leden en andere betrokkenen van de Huizer HC. Dus niemand 'van buiten' komt bij jouw e-mailadres. Je moet daarom wel inloggen bij "Mijn HuizerHC" met je lidnummer en wachtwoord. 

Hoe zet ik mijn verslag online?

We willen graag dat de HHC site veel bezoekers trekt en wat is er leuker als je dan op de site spannende wedstrijdverslagen kunt vinden. Maak eens een verslag van je wedstrijd en voer dat in bij je eigen teamuitslagen:
  1. Log in in "Mijn HuizerHC"
  2. Klik je team aan onder het kopje HOCKEY in het lijstje aan de rechterkant
  3. Scroll naar beneden tot je in het stukje UITSLAGEN komt
  4. Klik [invoer] aan de rechterkant en type je verslag in
  5. Klik op verwerken en je bent klaar.
Heb je een speciale wedstrijd of leuk toernooi meegemaakt, ben je kampioen geworden? Stuur dan je verslag naar [email protected]


Geen lid, maar ik wil wel in Mijn HuizerHC omdat ik coach ben

Stuur een bericht naar [email protected]. Je ontvangt nu vanzelf een mailtje met de gegevens die we van je nodig hebben. Deze gegevens moeten handmatig worden verwerkt, dus dat duurt langer. Daarna ontvang je de inloggegevens.


Je profiel, hoe werkt dat?
 
Je profiel is alleen toegankelijk voor jezelf en -als je het openbaar maakt- voor ingelogde leden. Je ziet hier de gegevens die over jou in het menu staan. Zijn je naam, adres, vaste telefoon of geboortedatum niet juist, dan verzoeken wij je dit door te geven aan onze webmaster op [email protected]. E-mailadressen en mobiele nummers kun je zelf wijzigen bij Instellingen. Bij profiel kan elk lid desgewenst iets over zichzelf kwijt en een foto plaatsen.
 
Om je gedownloade foto('s) openbaar te krijgen voor andere leden, moet je wel in je tekstprofiel iets neerzetten, ten minste 10 tekens (een smiley alleen is niet voldoende!), maar zoals je kunt zien, is het wel zo leuk als je wat over je zelf vertelt. Om je foto zichtbaar te maken voor anderen, klik je bij "Instellingen" op Ja bij vraag 1 en bij vraag 3, maar klik wel vervolgens op OK, anders springt het terug naar Nee. Bij de volgende keer inloggen, zijn je instellingen aangepast.


Locator, wat kan ik daarmee?

Een hele handige optie om in je profiel je postcode openbaar te maken wanneer je wilt poolen of hulp nodig hebt bij het team-rijden. Zie toelichting bij Locator als je hierop drukt in het linker menu.


Nieuw e-mail- of huisadres, hoe verander ik mijn gegevens?

Zijn je naam, adres, vaste telefoon of geboortedatum niet juist, dan verzoeken wij je dit door te geven aan onze webmaster op [email protected].
E-mailadressen en mobiele nummers kun je zelf wijzigen bij "Instellingen". Bij "Profiel" kan elk lid desgewenst iets over zichzelf kwijt en een foto plaatsen.
  

LISA Team, wat is dat?

Na het inloggen op de website is in het menu een aparte link opgenomen: "Lisa Team". 

Voor wie?
LISA Team is voornamelijk gericht op coaches, begeleiders en managers. LISA Team is hun werkomgeving. 

Welk probleem lossen we op?
Eindeloos ge-email en ge-excel over rijschema's, fruithapjes, wie schrijft het verslag, wie heeft al betaald voor het toernooi en wie is er wel niet bij. Je kunt je coaches/trainers/begeleiders/managers veel tijd en gedoe te besparen. 

LISA Team is ge├»ntegreerd met de clubdatabase en met de standenmotor van de KNHB. Hierdoor staan alle gegevens direct klaar (zoals teamopstelling, standen, uitslagen, programma). Daarnaast zit LISA-team in een beveiligde omgeving en is dus niet vindbaar door zoekmachines als Google.

Wat kan je er precies mee?
Met LISA Team kan je:
     - presentie bijhouden
     - taken bijhouden
     - overzicht krijgen van poules/uitslagen
     - nieuwsberichten plaatsen
     - e-mailen en sms'en (kosten voor het team zelf, afrekenen gebeurt via iDeal)
     - foto's plaatsen
     - documenten plaatsen
     - en andere teams in de gaten houden.

Daarnaast kan je in LISA-team handige prints maken met telefoonnummers, routes (Google Maps) naar tegenstanders en nog veel meer. Ook kan je toegang hebben tot meerdere teams. De autorisatie wordt net zoals in LISA automatisch geregeld. Geen gedoe dus. 

Fijn voor de ledenadministratie
De coach/begeleider kan zelf de e-mailadressen van het team beheren. Hiermee wordt de ledenadministratie direct bijgewerkt, wat tot een veel hogere betrouwbaarheid van e-mailadressen kan leiden. Hetzelfde geldt voor de mobiele nummers.


Is er een noodlijst waarop mensen staan die mijn bardienst kunnen overnemen?

Er bestaat nog geen noodlijst. Ge├»nteresseerden kunnen zich via [email protected] aanmelden zodat ze opgeroepen kunnen worden om een bardienst tegen betaling over te nemen.


Gevonden voorwerpen

Stuur een mail naar [email protected] met je aanbod of vraag. Ook als je misschien interesse hebt de sectie "gevonden voorwerpen" te organiseren.


 
Handige links


Vandaag jarig
Clubcompetitie
Seizoen
# Team RP P W DP
1 HJ2 5,444 49 9 66
2 JC1 5,444 49 9 49
3 MC6 4,667 42 9 42
4 JC3 4,444 40 9 42
5 HVC 4,182 46 11 38
Gehele clubcompetitie