Sponsormogelijkheden


De Huizer Hockey Club behoort tot de top 25 van Nederlandse hockeyclubs. Maar tegelijkertijd gaan bij de HHC gezelligheid en prestatie hand in hand. We willen ons met succes ingezette traject om de jeugd steeds beter te maken en nog meer plezier in hockey te laten hebben graag voortzetten. Daarom hierbij een oproep voor de ondernemers onder u om onze club met een sponsorbedrag te ondersteunen. En sponsoring biedt erg interessante mogelijkheden op exposure van uw bedrijf.


Beste hockeyleden en -ouders!

Onze Huizer Hockey Club - kortweg HHC - bestaat al bijna 45 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een bruisende vereniging met 1.300 leden. Het merendeel is jeugdlid, zo’n 1.000. Zij vertegenwoordigen de toekomst van onze club. En het mooie van hockey is dat je het tot op hoge leeftijd kunt spelen. De jongste spelertjes bij ons zijn zes, de oudste wel bijna zeventig. Hockey van acht tot tachtig zou je kunnen zeggen.

Goede balans recreatie en prestatie

Waar we voor staan met onze vereniging is dat het een echte familieclub moet zijn, waar gezelligheid hoog in het vaandel staat. Waar we elkaar ontmoeten en langs de kant kijkend naar wedstrijden de week doornemen. Maar de HHC is ook een club die de juiste balans heeft gevonden tussen prestatiehockey en recreatiehockey. Enerzijds genieten we jaarlijks met meer dan 800 leden op het oergezellige familietoernooi en zijn er wekelijks veel enthousiaste trimhockeyteams aan de slag. Anderzijds spelen onze eerste teams Dames 1 in de hoofdklasse en Heren 1 in de Overgangsklasse.

Jeugdplan met succes

Een paar jaar geleden zijn we gestart met een verdere professionalisering van de jeugdopleiding. Zo werd het Sportways jeugdplan aangeschaft en kwam er extra budget vrij voor meer professionele jeugdtrainers. En bepaald niet zonder succes. Zo speelt onze jongens C1 meerdere jaren in de Inter Districts Competitie (IDC) en dit jaar spelen onze meiden van C1 zelfs IDC1! Meisjes B1 speelt Super B! Terwijl meisjes D1 misschien wel op gaat voor het Landelijk kampioenschap.

Maar ook de breedteteams doen het bijzonder goed. Zo staan bij voorbeeld JD3 , JC3 en MC5 bovenaan in hun poule. En vele andere teams spelen ook mee om de topposities.

Talenten weten we steeds beter voor onze club te behouden Tegelijkertijd gaan we nóg meer aandacht aan de breedteteams besteden, waar plezier in hockey, vriendschap en bewegen centraal staan.

Financieel solide

De HHC voert al jaren een solide financieel beleid. Naast contributies vormen barinkomsten en sponsoring een belangrijke bron van inkomsten. Deze zijn nodig om de uitgaven voor velden, clubhuis en trainers te kunnen bekostigen. De HHC is veel dank verschuldigd aan een grote groep trouwe sponsors en Business Club leden die de club al jaren steunt.

Sponsor de HHC!

De HHC kan niet zonder sponsors. Misschien heeft u een bedrijf in de omgeving dat extra exposure wil richting de vele duizenden mensen die wekelijks onze club bezoeken. Voor een beperkt bedrag zijn er legio mogelijkheden en steunt u de toekomst van onze club.


Wilt u meer weten neem dan contact op met Wouter de Ridder of mail naar [email protected].
Sponsors aan het woord: