Dag van de vrijwilliger

 Decem 7 |  Nieuws&Mededelingen

Vandaag is het Nationale Vrijwilligersdag en staan wij graag stil bij de inzet van al onze (180!) vrijwilligers! Onze club is van, voor en door ons allemaal. Van het wedstrijdsecretariaat tot aan de teamindelingen, van groundsman tot evenementencommissie, van bestuur tot bardienst. Zonder vrijwilligers is er geen club!   Lieve vrijwilligers, dankjulliewel! Jullie zijn goud waard! 🤍💙❤️  ...

Fluiten in de zaal, doe je voordeel met e-learning!

 Decem 4 |  Scheidsrechters

Voor iedereen die gaat/wilt fluiten in de zaal, hier nog wat handige tips van de KNHB gepresenteerd als e-learning. Doe er je voordeel mee!
De arbitrage commissie
https://www.knhb.nl/kenniscentrum/scheidsrechters/continu-leren-arbitrage?fbclid=IwAR2FfatcdE-YczRukVZqvrawXQjqsWmZhlkGgeI9agV8LaMjyyhNyqihroc
...

Stickstof, hockey nieuws voor jou.

 Decem 4 |  Nieuwsbrief

Hockey liefhebbers,
Afgelopen vrijdag is de derde versie van Stickstof verschenen in de digitale vorm. Voor diegene die Stickstof niet in hun mailbox hebben ontvangen maken we de nieuwsbrief ook beschikbaar via de app.
Veel lees plezier!   Klik hier om Stickstof te lezen


...

We gaan de zaal in!

 Decem 3 |  Nieuws&Mededelingen

Beste allemaal, vanaf deze week gaan we de zaal in! Vandaag publiceren we alle teams, en kan je in de app jouw wedstrijdschema vinden. Let op: niet alle teams zijn al helemaal definitief, dus het is nog mogelijk dat er (kleine) wijzigingen plaats zullen vinden. 
We wensen je heel veel plezier in de zaal! ...

Wedstrijden afgelast

 Decem 2 |  Nieuws&Mededelingen

Helaas was het veld vanmorgen bevroren en moesten we de wedstrijden annuleren. Om 14:00 uur wordt het veld opnieuw gekeurd en wordt er dan besloten of de laatste 2 wedstrijden van vandaag door kunnen gaan. 
Via de wedstrijdsecretariaat krijgen de teammanagers bericht over de in te halen wedstrijden. 

De bardiensten en wedstrijdtafel zijn voor vandaag niet...

TRAININGEN VANDAAG (01-12) AFGELAST

 Decem 1 |  Training

De vorst heeft het veld in zijn greep. De onderlaag in het achterste kwart is bevroren, waardoor het veld niet bespeelbaar is. Door de wolkenloze hemel zal de temperatuur vanmiddag snel dalen, waardoor de rest van het veld ook weer aanvriest. De trainingen worden vandaag helaas afgelast.

Morgen is de afsluitende wedstrijdronde van de eerste seizoenshelft. Ook dan zullen er de nodige a...

Zaalclinic verzorgd door H1

 Novem 24 |  Nieuws&Mededelingen

Na een succesvolle clinic op het veld, nu ook een clinic in de zaal.
Wederom verzorgd door Heren 1
Zondag 3 december in sporthal de Wolfskamer Programma: 09:00 - 10:00 uur   Benjamini’s & Onder 8 10:00 - 11:00 uur   Onder 9 & Onder 10  11:00 - 12:00 uur   Onder 12 & Onder 14
Kosten: € 20,- per kind Locatie: Wol...

GESLAAGD VOOR PASS PLAY OPLEIDING

 Novem 21 |  Nieuws&Mededelingen

Op 2 november is een groep van 22 enthousiaste jeugdtrainers en -coaches (vanaf O14-categorie) gestart met hun Pass Play opleiding. Deze cursus is hen aangeboden, om het trainer-coachkader van de club te versterken en trainers en jeugdcoaches langer aan de club te verbinden. PASS Play is gericht op het trainen en coachen van spelers uitkomend in de amateursport. Uitgangspunten zijn dat de tra...

TRAININGSSCHEMA ZAAL [2023-2024]

 Novem 18 |  Zaalhockey

Het trainingsschema voor de zaal is bekend en kan via de link (bijlage) onderaan het bericht worden gedownload als PDF-bestand. Het schema is ook te zien in de HHC-app en op de website. Spelers die spelen in een combiteam, zien hun trainingen niet in de HHC-app. Zij trainen mee met hun veldteam. Houd rekening met eventuele wijzigingen, deze worden in LISA verwerkt en via de HHC-app en de websi...

Funkey hockey eenmalig bij voetbalvereniging Zuidvogels

 Novem 18 |  Nieuws&Mededelingen

Wegens verschoven hockeywedstrijden op veld 1 heeft voelbalvereniging Zuidvogels een veld ter beschikking gesteld voor de Funkey hockey zondag 19 november om 09:00 uur. 
De entree van de voetbalvereniging is schuin aan de overkant van onze vereniging. 
...

TRAININGSSCHEMA W46 - W47 -W48

 Novem 11 |  Training

De renovatie van veld 2 en 3 start op maandag 13 november. Met alleen KGW1 beschikbaar, is het trainingsschema ingrijpend aangepast voor de aankomende 3 weken. Op 3 december vinden de laatste veldtrainingen plaats voordat de winterstop begint. Om te kunnen blijven sporten, zal iedereen concessies moeten doen. Uiteraard hebben we dat voor elkaar over!

Zoveel mogelijk zijn de vas...

Sinterklaasfeest

 Novem 9 |  Nieuws&Mededelingen

Lieve kinderen van O7, O8 en O9,
Sint heeft de pieten vast vooruit gestuurd, En die hebben al even bij de hockeyvelden gegluurd.
Ze zagen de jongste jeugd van de HHC, Rennend, scorend en ook nog eens FairPlay.
Aan talent is op de Huizer HC geen gebrek, Sint wil graag weer eens langskomen op deze gezellige plek.
Woensdag 29 november betreedt hij het ...

Bouw van de nieuwe velden!

 Novem 4 |  Nieuws&Mededelingen

Beste Hockeyliefhebber,
 
In de zomer hebben we aangekondigd dat we met de gemeente overeenstemming hebben bereikt over het vervangen van de velden. Veld 2 en Veld 3 (en zeker ook Veld 4) zijn al langer aan vervanging toe en we zijn dan ook heel blij dat we deze aankondiging destijds hebben kunnen doen.
 
En dan komt er altijd een moment dat het dan eindelijk zo...

UPDATE: ALLE TRAININGEN VAN DE JEUGD AFGELAST

 Novem 2 |  Training

Alle trainingen zijn van de jeugd O12 t/m O18 zijn vandaag helaas afgelast vanwege de storm. Het is nu niet veilig voor de jeugd om op de fiets en scooter naar de club te komen.
...

Black & White party 8 december voor alle O14 en 016 teams

 Novem 1 |  Nieuws&Mededelingen

Black & White party!
Het thema is gekozen: Black & White party!
Vrijdag 8 december organiseren wij een geweldig feest voor alle jongens en meisjes uit de O14 en O16 teams. Je kan gezellig met je team komen, maar mag ook een introducee mee nemen. 
Wanneer: Vrijdag 8 december
Tijdstip: 20:30- 00.00 uur ( de deuren sluiten om 21:30 uur)
Entreeprijs &eur...

ALV 14 november

 Novem 1 |  Nieuws&Mededelingen

Vanavond is het zover onze Algemene Leden Vergadering.
Kom jij ook?


Graag nodigen wij jullie uit voor de Algemene Leden Vergadering op dinsdag 14 november aanstaande.  
Inloop is vanaf 19:30 u. 
Locatie is het clubhuis van onze vereniging. 
De ALV start om 20.00 u.


Agenda 

bitjes hapdag

 Novem 1 |  Nieuws&Mededelingen

Zonder bitje geen hockey! Dan is het wel zo fijn dat deze lekker zit, maar bovenal goed op maat is voor de perfecte bescherming. 🦷Daarom is er op zaterdag 11 november weer de jaarlijkse hapdag, verzorgd door Leeuwangh Tandartsen. 
🤍💙❤️💛💜💚 Alle kleuren kunnen, standaard met naam en telefoonnummer erin (wel zo handig) én op deze dag is er een speciale Hapdag prijs van ...

inleveren lotenboekjes

 Oktob 30 |  Nieuws&Mededelingen

Er zijn enorm veel loten verkocht en een geweldig bedrag opgehaald. Super!  Belangrijk is dat alle loterijboekjes voor 3 november ingeleverd zijn. Dit kan achter de bar! 
Na het tellen van alle loten zullen we snel met meer informatie komen! 

...

Funkey hockey

 Oktob 26 |  Nieuws&Mededelingen

Yes wij hebben nu ook Funkey Hockey! Een hockeyprogramma speciaal voor kids van 4 en 5 jaar. Het programma is bekroond door het Kenniscentrum Sport & Bewegen. Wil jouw kind kennis maken met hockey, de motoriek bevorderen en laten meedoen aan leuke sport en spel activiteiten? Meld je dan snel aan. 
4x voordelig kennismaken: Zondag 5,12,19 en 26 november. Van 9.15/10.00 uur. V...

Spelen in de 7:7 competitie?

 Oktob 23 |  Nieuws&Mededelingen

Wil je graag hockeyen, maar staat het je tegen dat elke zondag te doen? Dan zijn de 7’s wellicht iets voor jou! De 7:7 competitie wordt op vrijdagavond gespeeld en is verdeeld in blokken zodat je wat flexibeler bent.  We hebben een heel leuk 7’s team op onze club en ze zoeken nog een aantal speelsters. Klinkt dit als muziek in je oren en wil je hier meer over weten?
Stuur ons een dm ...