Heren 1 is lekker op weg.....

 Septe 25 |  Nieuws&Mededelingen

Onze Heren 1 zijn het seizoen lekker begonnen!!!!
Naast een mooie 3e plek in de competitie, hebben de Heren 1 de volgende ronde in de Gold Cup bereikt!  Na een 2-1 achterstand hebben zij uiteindelijk met 2-3 gewonnen van de Reigers. Maandag is de loting voor de 2e ronde op donderdag 6 oktober, we zijn benieuwd!

...

Uitgifte Grote Clubactie Loten

 Septe 20 |  Nieuws&Mededelingen

De loten kunnen vanaf as woensdag 21 september opgehaald worden aan de bar. E6tallen, E8tallen en D-jeugd ontvangen een verkoopboekje met daarin 24 pagina’s, dus voor 24 lotenkopers, en op ieder verkoopboekje is een unieke QR-code geplakt (deze QR-code is gekoppeld aan het verkopende lid).  Superloten   ...

Gevonden voorwerpen

 Septe 19 |  Nieuws&Mededelingen

Gevonden voorwerpen Deze week op te halen in Heren kleedkamer 1 A.s. vrijdag gaan alle spullen naar het goede doel. O.a. opblaasbed met pomp, en veel jasjes en trainingskleren...

Scheisdrechters cafe 29 september 19:30 - 20:30

 Septe 18 |  Scheidsrechters

Beste (aankomende) scheidsrechters,
Op donderdag 29 september organiseren we weer een scheidsrechterscafe van 19:30-20:30.
Jaap Weijermans zal uitleg geven over de spelregels en ook de wijzigingen voor dit seizoen. Wees op tijd! Het is druk op de donderdagen dus we willen tijdig starten.
Mocht je al een bepaald onderwerp besproken zien worden mail dat dan voor 21 s...

De Grote Clubactie gaat weer van start

 Septe 16 |  Nieuws&Mededelingen

Beste Jeugd(leden), 
Ook dit jaar doen wij als club mee met De Grote Clubactie. Vorig jaar hebben we een mooi nieuw speeltoestel kunnen realiseren. Ook dit jaar willen de opbrengst gebruiken voor wat leuks op de club voor jullie.  Mochten hier ideeën voor zijn, dan horen we dat graag (schrijf het op en lever het in met je lotenboekje). 
Grote Clubactie De G...

Inloopspreekuur van clubfysio Tom Olderaan weer van start

 Septe 16 |  Nieuws&Mededelingen

Het blessure inloopspreekuur gaat weer van start 
Iedere woensdagmiddag van 17:00-18:00 uur is er een blessure inloopspreekuur. Locatie is de Fysio ruimte bij HHC (momenteel de bestuurskamer). 
Ben je geblesseerd? Kom dan gerust langs voor onderzoek en advies t.a.v. je blessure. Er zijn geen kosten aan verbonden. 
Verder geldt voor alle leden van d...

Hocheyschool gaat weer beginnen!

 Septe 13 |  Jongste Jeugd

Ben jij 5 of 6 jaar en wil je graag kennis maken met hockey?  Doe dan mee aan de Huizer Hockey School dit najaar! In 3 lessen kun je kijken of hockey iets voor jou is!
Praktisch:  Voor 15 euro kun je 3 keer op zondagochtend mee doen.  Dit is inclusief een (verplicht) bitje die je op kunt halen bij de Hockey Brouwerij.  Een stick ku...

Gold Cup - Dames 1, kom donderdag 15 sept aanmoedigen

 Septe 12 |  Nieuws&Mededelingen

Gold Cup - Dames 1, kom donderdag 15 september om 20:30 uur aanmoedigen! ...

Bootcamp op de HHC

 Septe 9 |  Nieuws&Mededelingen

We gaan iets nieuws doen voor onze leden en niet spelende leden. Bootcamp onder leiding van Charel Hoogendoorn.  Vanaf volgende week elke Maandag vanaf 20.30 uur en Donderdag vanaf 21.00 uur. Je hoeft je (nog) niet van tevoren aan te melden. Het is vrije inloop. Je moet wel lid zijn van de  HHC. Ben je geen lid? Wordt Niet Spelend Lid (100 Euro p.j.) na een eenmalige proefles. ( formulie...

Word jij ook scheidsrechter? Hier lees je alles over de (online) scheidsrechtercursus en het examen.

 Septe 3 |  Scheidsrechters

Het seizoen is weer begonnen, de eerste officiële wedstrijden zijn vandaag gespeeld en het beloofd een mooi seizoen te worden!
Voor een mooie hockeybeleving is het natuurlijk fijn als je in het veld ook de juiste begeleiding krijgt. Voor de jongste jeugd is dat nog echt een soort coachen en aanleren van de juiste spelregels, waarbij plezier en leren hand in hand gaat. Vanaf de J/M onde...

GEZOCHT: TRAINERS JONGSTE JEUGD

 Augus 23 |  Nieuws&Mededelingen

Net als elk jaar zijn wij op zoek naar (jeugd)trainers voor de Jongste Jeugd. De jongste kinderen hebben een goede opleiding en veel aandacht nodig om een solide basis te leggen, waardoor ze kunnen uitgroeien tot vaardige hockeyers met veel plezier in hun sport. Daar hebben we jullie hulp hard bij nodig.
Als je hart voor de club hebt help je mee! Training geven is leuk en heel leer...

Wedstrijdschema GJK is bekend!

 Augus 20 |  Nieuws&Mededelingen


Voor alle A t/m D teams …..het speelschema van het GJK is bekend!
Ga hiervoor naar: https://huizerhc.nl/gjk2022 
Je kunt het wedstrijdschema in de HHC-app terugvinden via: Meer - GJK 2022. Via

Als je bij club ‘Huizen’ selecteert en daarna jouw team kiest, dan zie je de wedstrijden die jullie spelen. Als je daarna op de wedstrijd klikt, zie je...

Bardienst kan ingepland worden, 27 augustus al hulp nodig voor GJK!

 Augus 19 |  Nieuws&Mededelingen

Het seizoen gaat weer beginnen en volgend weekend staat het GJK al weer op de agenda. Als Huizer HC hebben wij de categorie JC. Daarnaast komen alle clubs einde dag bij ons afsluiten met de borrel. 
Dus bij deze de oproep, wie kan zaterdag 27 aug al bardienst draaien?!
Nog even ter herinnering, net zoals afgelopen seizoenen zullen er 2 bardiensten per seizoen per gezin ...

En ook de Heren 1 zijn weer begonnen!

 Augus 10 |  Nieuws&Mededelingen

Na een super geslaagd team weekend voor de Heren1 https://www.instagram.com/huizen_heren1/......staan de mannen ook weer op het veld en zijn de oefenwedstrijden gepland.

...

Ook de Dames 1 gaat weer starten met de oefen wedstrijden

 Augus 9 |  Nieuws&Mededelingen

Wie al weer zin heeft in een mooie pot hockey en een drankje langs de lijn.........kom gezellig naar de oefenwedstrijden kijken!
Huizen mag bij de Dames 1 komend seizoen beschikken over zes nieuwe namen: Guusje van Bolhuis, Daphne Koolhaas, Manou Boormans, Fem Dijkstra, Neve Drost en Noor Knoops. Van Bolhuis komt over van competitiegenoot HBS, Koolhuis komt terug van hockeypensioe...

Nieuws van de arbitrage commissie

 Augus 8 |  Nieuws&Mededelingen

Na een jarenlange tomeloze inzet van Harald Kroon en Lukas Roffel, als het aanspreekpunt voor CS(+) arbitrage zaken, hebben Harald en Lukas aangegeven dit seizoen het stokje over te willen dragen voor de coördinatie van de CS(+) indeling.
Gelukkig hebben we een opvolger gevonden die de coördinatie en communicatie op zich wil nemen, te weten, Eddy Klercq. 
Hij zal in eerste insta...

Kick off seizoen 2022-2023 met Dames 1

 Juli 22 |  Nieuws&Mededelingen

Zondagochtend 28 augustus organiseert Dames 1 voor alle jeugdleden een kick off voor het seizoen. 
Zorg dat je er bij bent, aanmelden via [email protected]!!!...

Keepers- en ballentassen nieuwe seizoen, zet 24 aug in de agenda!

 Juli 15 |  Nieuws&Mededelingen

Beste coaches, managers en vooral keepers!


De teamindeling is bekend. Her en der wordt er nog fanatiek getraind, maar…de zomervakantie staat op punt van losbarsten!


Heerlijk…even niks. Geen stick, geen bal, geen ‘head-first’ op de kop van je cirkel. Wel luieren, lanterfanteren en hangen in de zon ☀️!


De Materiaalman vraagt nog &...

Join our Business club!

 Juli 14 |  Nieuws&Mededelingen

De Business Clubvan de Huizer Hockeyclub biedt ondernemers een netwerk binnen de club. Het primaire doel is om de breedte teams van de (jongste) jeugd van de HHC aanvullend te ondersteunen met materiaal, trainingen, masterclasses en clinics. Ook draagt de BC bij aan het zijn van een familieclub door sfeer verhogende bijeenkomsten en activiteiten financieel te ondersteunen.
Drie redenen...

Clubhuis is onderhanden genomen door Vet45B!

 Juli 14 |  Nieuws&Mededelingen

Complimenten voor de heren van veteranen 45B!!!
Afgelopen zaterdag hebben de mannen ons clubhuis weer goed in de verf gezet, wat is het mooi geworden. De wanden zijn weer mooi zwart, de kozijnen en deuren wit.  Komende dagen worden nog de laatste puntjes op de i gezet, zodat als het seizoen begint er alles weer spik en span bij staat. 

...