Clubmanager Mark Borgers naar Nieuw-Zeeland!

Nieuws&Mededelingen 21 Maart

Nieuws afbeelding Afgelopen week heeft Mark Borgers, clubmanager Huizer Hockeyclub, aangegeven zijn carrière tegen het einde van dit seizoen (1 juni a.s.) te zullen voortzetten in Nieuw -Zeeland. 


Mark zal in Nieuw Zeeland Performance Director worden van een van de vijf districten. De hockeystructuur zit daar iets anders in elkaar dan hier in Nederland, waardoor hij verantwoordelijk wordt voor zowel de ontwikkeling van hockey en spelers op scholen en clubs, als voor spelers die zijn geselecteerd voor het district. Mark heeft gestudeerd in Australië en deze nieuwe uitdaging geeft hem de mogelijkheid aan de slag te gaan met de sport hockey en organisaties in een bredere context. Een absolute wens van Mark. 

Mark heeft de samenwerking op Huizen als zeer prettig ervaren en zal ook vanuit NZ contact met de Huizer Hockeyclub houden, maar kon deze kans die hem op dit moment in zijn leven geboden werd echt niet laten schieten. Wij vinden het erg jammer dat Mark ons per juni gaat verlaten en zijn dan ook druk bezig onze organisatie zo neer te zetten dat we zijn vertrek goed kunnen opvangen. Het neemt zeker niet weg dat we Mark heel veel succes en plezier wensen aan de andere kant van de wereld!