Hockeybrouwerij Familietoernooi - de ins & outs en meer!

Nieuws&Mededelingen 9 April

Nieuws afbeelding

Over bijna 4 weken vindt het Hockeybrouwerij Familietoernooi 2018 plaats!!! Heb jij al een team geformeerd en is er ook al een 'aanvoerder' benoemd en een toffe teamnaam benoemd, voor als je toch de hoofdprijs wint :-) 

We zouden je verder op de hoogte houden, dus hierbij weer wat updates of meld je aan binnen het facebook-event

Wat is de spelopzet? 
Om het spelplezier voor iedereen maximaal mogelijk te maken, spelen we met maximaal 10 personen, dit betekent 7 in het veld en 3 reservespelers. 
Een keeper is hierbij niet nodig (kan ' ie ook weer eens meespelen :-)! 
Voordeel is; je krijgt de bal vaker en sneller en iedereen (getraind of niet getraind) kan zo eenvoudig, maar toch lekker meedoen! En oja, voor het team dat het grootste leeftijdsverschil binnen het team weet te 'claimen' zijn op voorhand al bazen natuurlijk, maar het vergroot ook nog eens je winkans! Op wat? Dat zul je wel zien! 

Wat is er nog meer te doen? 
Er zijn een hele hoop dingen te doen, als je geen wedstrijd hebt, ga je lekker aan de gang met een van de andere leuke familiespellen, luister je naar de DJ in de unieke Osaka DJ Booth,  sloof je even goed uit met je stick op goal bij de speciale snelheidsmeter of je kletst even bij aan de lange tafels! 

Voor het eten wordt gezorgd! 
Natuurlijk moet er naast zo'n competitief familiepartijtje, ook even ge-socialized worden, dus voor (goed) eten wordt gezorgd! Zo geeft de lunch je een goede een sportieve start, kunnen kids tussendoor nog even wat snacken bij een crepe-tractor (wie kent 't niet?) en tot slot is er een heerlijke BBQ van een top grillmaster! 
En dus...die waanzinnig verbrande calorieen van die dag? Die krijg je echt weer terug van ons! 
Beloofd is beloofd! :-)

We zien jullie de 10e mei! #hbfamilietoernooi #houmvrij

NB: Inschrijven kan heel eenvoudig via Mijn Huizerhc (IDEAL-betaling, de HHC-app (IDeAL-betaling) of loop binnen bij de Hockeybrouwerij-winkel (tikkie, pin of contant!)...makkelijker kunnen we het niet maken :-)