Inschrijving Huizer Hockeykamp nu geopend!

Nieuws&Mededelingen 19 April

Nieuws afbeelding 16e editie Huizer Hockey Kamp: zondag 22 juli t/m donderdag 26 juli 2018. Schrijf je nu in! 


4 nachten-5 dagen volop plezier!
Het Huizerhockeykamp is voor kids vanuit het hele land, in de leeftijd van 10 t/m 13 jaar, voor beginnende en ervaren hockeyers. Uiteraard wordt er ook aan de keepers gedacht. Hier worden speciale trainingen voor gegeven. Veel kids zijn al op ons kamp geweest en hebben één van hun mooiste zomerweken bij ons gehad. 

Ervaren begeleiding 
Onze staf bestaat uit ervaren hockeyers die het leuk vinden om jou een te gekke week te bezorgen. Gedurende de dag worden er speciale hockeyclinics gegeven en worden diverse spelers uitgenodigd uit de hoofdklasse en internationals! Naast het hockeyen worden er overdag ook andere activiteiten georganiseerd en heb je af en toe een momentje voor jezelf om met je vrienden en vriendinnen gezellig te chillen.

Inclusief eten en drinken!
’s Avonds en tussen de middag worden er heerlijke verse maaltijden bereid door ons professionele keukenteam. Voor de avonden worden er diverse spannende evenementen georganiseerd.

Kosten:
De kosten voor een compleet verzorgd kamp van 5 dagen, 4 overnachtingen, gezonde maaltijden, kampsweater en nog diverse verrassingen inclusief bedragen 
€ 350. 

Inschrijven:
Schrijf je dus gauw in via deze link: inschrijfformulier Huizer Hockeykamp  

Vragen?
Voor eventuele vragen kan contact opgenomen worden via [email protected]