Keepen in de jeugd bij de Huizer Hockeyclub

Nieuws&Mededelingen 17 November

Nieuws afbeelding Speciale keepersclinic voor de Jongste Jeugd!

(Geef je op via de mail of via de HHC-app) 

Keepers zijn stoer, hebben lef, zijn explosief, uniek en ga zo maar door! 
Wie durft het aan om de laatste man/vrouw in het veld te zijn die een tegendoelpunt kan voorkomen? 
Wie kan er omgaan met de (mentale) druk enkan 70 minuten scherp blijven en pieken op het juiste moment?
Vaak wordt er negatief gekeken naar het keepen. 
Keepers staan vaak/veel stil, hebben soms niets te doen, komen nauwelijks in beweging. Maar juist het tegendeel is waar.

Binnen de Huizer Hockey Club bieden wij keepers professionele keeperstrainingen aanwaarin zij uitgedaagd worden, technisch, tactisch, fysiek en mentaal. 
Wij richten de keeperstrainingen zo in dat onze keepers zich motorisch zo breed mogelijk kunnen ontwikkelen. 
De keeperstrainingen geven keepers extra ondersteuning voor de teamtrainingen en wedstrijden. De keeperstraining is dus een onmisbaar onderdeel binnen de wekelijkse training van een keeper.
Wanneer een speler/speelster kiest om vaste keeper te worden betekent dit niet dat er nooit meer een weg terug is. Vanuit de HuizerHockey Club stimuleren wij iedereen die het keepen leuk vindt, hier enthousiast over is en hier graag verder mee wilt. 
Het plezier voor hockey blijft ook voor de keeper de belangrijkste reden om te blijven hockeyen.
Wil je als keeper nog wel de connectie houden met het spelen dan is er vaak een mogelijkheid om wisselkeeper te worden, dit is echter alleen mogelijk in de breedte-teams. 
Voor alle lijnteams wordt er van de keepers verwacht dat zij elke wedstrijd, training en keeperstraining als keeper deelnemen en zich optimaal inzetten om een betere keeper te worden.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan op donderdag 29 november naar de speciale Jongste Jeugd keepersclinic van 16.00 – 18.00 uur o.l.v. de keeperstrainers van de HuizerHockey Club.

Aanmelden voor de keepersclinic kan o.v.v. naam en team via [email protected] of via de Huizer Hockey-app. 
(Klik hiervoor op meer > evenementen > Keepersclinic Jeugd) 

Voor alle vragen met betrekking tot keepen, de keepersclinic en de keeperstrainingen neem contact op met: Jooske Wellens of Iris Huisman.