Dames 1 zondag thuis tegen Bloemendaal

Nieuws&Mededelingen 5 November

Nieuws afbeelding

Dames 1 zondag thuis tegen Bloemendaal

 

In verband met de deelname aan de Champions Trophy door het Nederlands team treedt de winterstop voor Dames 1 al vroeg in. Zondag thuis om 12.45 uur is de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen "concurrent” Bloemendaal.  Afgelopen zondag verloor Bloemendaal met 0-2 van SCHC en de ploeg staat een plaats boven Huizen op de ranglijst met 3 punten meer. 

De eerste wedstrijd op Bloemendaal was erg spannend met als uitslag 1-1.


Beide teams lijken aan elkaar gewaagd en Huizen kan door winst in punten dus gelijk komen met Bloemendaal. Naast deze kraker spelen in deze laatste competitie ronde voor de winterstop ook  Groningen en HDM tegen elkaar  (HDM staat nu 9de met 8 punten en Groningen laatste met 2 punten).


De stand onderin kan dus nogal door elkaar worden geschud. De ziekenboeg van Dames 1 is helaas nog steeds erg vol en  er zal waarschijnlijk net als de laatste weken weer een beroep  worden gedaan op  enkele A en B junioren om in te vallen. Hoe mooi zou het zijn om zondag voor volle tribunes de winst te pakken en Groningen met nul punten huiswaarts te sturen…