!! HERHAALDE OPROEP !! - MET SPOED BAROUDERS GEZOCHT VOOR AANKOMENDE ZONDAG (17/3)

Nieuws&Mededelingen 11 Maart

Nieuws afbeelding


We zoeken nog steeds voor a.s.zondag ochtend/middag (17 maart) barouders.

2x voor 11:45u en 4x voor 15:45u.

Deze zondag is "Super Sunday” dus erg belangrijk om een goede bezetting te hebben!

Er zijn nog veel ouders van jongste jeugd (dit is incl. Benjamini’s!) en jeugd leden die zich aan het begin van het seizoen niet hadden ingepland om een bardienst te draaien. Dit is een verplichte(!) dienst dus ga nog even bij jezelf na of je al ingepland had voor het seizoen. Zo niet, doe dat nu gelijk. Voor meer info over de Bardiensten klik op de link hierna.http://huizerhc.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=huizerhc_clubdiensten

Het handigst is om je in te plannen via de Huizer HC App. Via de menuoptie "Meer"kun je "Plan uw dienst" kiezen. Als je daarnaar toe gaat, dan vind je voor deze zondag de plekken die nog vrij zijn. Er zijn voor deze week ook nog plekken vrij op donderdag en zaterdag.

Op 27 maart jl. was er via de Website/ HHC App al een oproep geplaatst, gevolgd door een email op 1 maart, voor al diegene die zich nog niet hadden ingepland voor het seizoen, om dit nu alsnog te doen. De planning is daartoe weer opengezet maar dit is nog maar een paar dagen mogelijk!!!

 

Dit is alleen om je in te plannen op een nog openstaande bardienst en NIET bedoeld om een al ingeplande bardienst te wijzigen naar een andere datum. Al geplande bardiensten gaan we niet wijzigen.


We hopen dat jullie je nu massaal gaan inschrijven zodat de planning tot einde seizoen helemaal vol zit! :-)


Echter, we zullen zodra de planning voor zelf inplannen gesloten is, al diegene die zich nog niet hebben ingepland gaan indelen. De dan geplande datum / tijdsperiode zal niet worden gewijzigd als je onverhoopt niet kan. Het is dan je eigen verantwoordelijkheid om voor vervanging te zorgen.

Mocht je problemen hebben laat het dan even weten via email naar: [email protected]of[email protected]

Onze hartelijke dank, ook namens alle spelende leden, bezoekende clubs, meereizende ouders en fans!

Bernadette Kroon en de Barbezettingscommissie