Gezocht: nieuwe spelers senioren/veteranen

Senioren 24 April

Nieuws afbeelding

Er is het komend seizoen ruimte bij verschillende senioren- en veteranenteams voor spelers en keepers (heren en dames).

Ken jij iemand of ben jij iemand die in de buurt is komen studeren, wonen of werken en wil je komen hockeyen? Neem dan contact op met [email protected]. Je kunt natuurlijk ook een keer meetrainen met een team om kennis te maken.

HJ1 zoekt spelers

HJ1 is een fanatiek en heel erg gezellig team met spelers tussen de 18 en 25 jaar. Ze spelen Jong 2eklasse en trainen iedere week 2 keer. Vind je het leuk om een keer kennis te maken en mee te trainen, dan kan dat natuurlijk! Ze zijn op zoek naar spelers. Stuur een mail naar [email protected].

 

DJ1 iets voor jou?

DJ1 is een nieuw op te zetten Jong Damesteam met speelster tussen de 18 en 22 jaar. We willen hier een leuk en ambitieus team van maken. Ze gaan volgend seizoen starten in Jong 2eklasse, maar streven een hoger niveau. Er zal 1 á 2 keer per week getraind gaan worden. Heb je interesse laat het weten aan [email protected].

 

DJ3 zoekt speelsters

DJ3 is een gezellig team met speelster tussen de 18 en 25 jaar. Ze spelen Jong 4eklasse en trainen (dit seizoen) iedere donderdagavond van 20:30 - 22:00 u. Vind je het leuk om een keer kennis te maken en mee te trainen, dan kan dat natuurlijk! Ze zijn op zoek naar een vaste keepster en speelsters. Neem contact op met Michelle, [email protected], of [email protected].

 

HVB

Ben jij 35+ en heb je zin om het hockey weer op te pakken in een gezellig team? Fanatiek hockeyen, maar ook in voor de ‘derde helft’? Dan is HVB op zoek naar jou! De ambitie is om in de 2eklasse te blijven spelen, waarvoor we versterking van het team zoeken (hockey ervaring is wel gevraagd). Je bent welkom om een keer mee te trainen/spelen. We trainen elke donderdag van 21:00 – 22:30 u. Stuur een mail naar [email protected].

 

HVL1

HVL is een team dat enige verversing zoekt. We spelen op zondag in een zg. 45 + veteranencompetitie. Een groep die zich qua leeftijd tussen de 45 en ongeveer 55 begeeft. Doordat de leeftijd enig zins gelijk is, maakt dit de competitie heel gezellig en zeer zeker dus ook na de wedstrijd. Het niveau waarop we spelen is 2e klasse en de tegenstanders bevinden zich vooral in de directe regio.

Onze doelstelling is dat we een wat grotere groep hebben (18-19 man) waardoor je ook een keer een zondag geheel zorgeloos kunt afzeggen.

Gezien het gemiddelde hockeyniveau in de ploeg en de competitie gaan we ervan uit dat je een hockeyachtergrond hebt gehad en weer zin hebt om wat fanatieker de stick op te pakken.

Wil je meer weten? Mail [email protected]


 

Wie versterkt Huizen DVC? 

Huizer HC DVC zoekt nieuw talent. Heb jij vroeger gehockeyd en mis je het nog steeds? Of ben je pas sinds kort aan het hockeyen, maar ben je zo fanatiek dat je graag voor de winst gaat? Dan zoeken wij jou! Ons team beleeft momenteel het derde jaar in onze historie. We spelen 4e klasse. We zijn een flexteam. We vinden het leuk als je iedere week met ons meespeelt, maar ook 2 of 3 keer per maand is mogelijk. Uiteraard gaan we graag voor de overwinning, maar ons team is sportief gezien nog in opbouw. Gezelligheid staat bij ons voorop. De derde helft wordt altijd door ons gewonnen!  
Naast het hockeyen organiseren wij eek eens per jaar een teamdiner, doen we mee aan veteranen-toernooien en sluiten we het seizoen traditioneel af meteen BBQ-feest. 
Kom gerust een keertje kijken bij een wedstrijd of training, of train gezellig met ons mee op de woensdag van 20.30 – 22.00 uur. We kijken er naar uit ons team uit te breiden met gezellige en sportieve dames. De enige voorwaarde voor toetreding tot ons team is een flinke dosis gezelligheid (en dat je 35+ bent). 
Lijkt het je leuk? Meld je snel bij onze aanvoerster Margot Verschoor op [email protected] 


Hockey7

Hockey7 is een ongemengde competitie en wordt gespeeld in teams van 7 tegen 7 (maximaal 3 wissels) op een half veld, zonder scheidsrechter en zonder keeper. De competitie bestaat uit een blok van 5 vrijdagavonden (vanaf 20:30 uur), waarbij je op een avond 2 wedstrijden speelt van 25 minuten. De wedstrijden worden op HHC gespeeld maar ook op andere clubs. 

Lijkt je het leuk om mee te doen? Meld je dan als team aan door een mail te sturen naar [email protected].

 

Trimhockeyers en Trimhockeysters

Tot slot zijn we ook nog op zoek naar trimhockey leden. Lekker hockeyen zonder verplichting, dat is waar het om draait bij de Trimhockeyers. Het zijn leden die een keer per week trainen en daarna lekker nagenieten van een hapje en drankje aan de bar, verder wordt er geen competitie gespeeld maar is een aantal dames en heren al wel regelmatig te zien in een van de veteranen of veterinnen teams als invaller. Hockey ervaring is voor trimhockey zeker niet nodig.Meld je aan bij [email protected].