De ALV van 13 mei gaat niet door en zal verzet worden naar eind juni/begin juli.

Nieuws&Mededelingen 8 Mei

Nieuws afbeelding

Als bestuur hadden we gepland om jullie half mei de begroting voor het volgende seizoen te kunnen presenteren.  Dat zou heel mooi geweest zijn, maar we hebben moeten constateren dat we daar als bestuur te ambitieus in zijn geweest. 

Wat we zien is dat er zowel aan de kosten als aan de inkomsten kant, nog veel ontwikkelingen zijn. Dit maakt het lastig om op dit moment een begroting te presenteren die 2019/2020 voldoende ondersteunt.

Wat zijn die ontwikkelingen dan?
 • We hebben nog meerdere mooie evenementen gepland staan in de komende 2 maanden, zoals familie toernooi, slotdag, veteranen toernooi. 
 • Daarnaast hebben we qua leden aantal ook nog onvoldoende zekerheid. Naast dat leden opzeggen, zijn er ook nog de open dagen, de hockeyschool en vriendjes/vriendinnetjes dagen. Nieuwe leden zijn nog steeds van harte welkom! In alle klasses en leeftijden.
 • Tenslotte is het ook nog niet definitief in welke klasse onze Heren 1 en Dames 1 volgend seizoen zullen spelen.  Of te wel, kom zondag naar de Super Sunday om de teams aan te moedigen!

Graag nodigen we jullie uit voor de ALV van einde seizoen 2018-2019, waar we de begroting en doorkijken naar het nieuwe seizoen met meer zekerheid kunnen presenteren.

We begrijpen dat het niet wenselijk is om een ALV op een zo laat tijdstip te verzetten. Daarom zullen we voor komend seizoen standaard 2 x ALV inplannen: halverwege seizoen (rond eind november) en einde seizoen (rond eind juni).

Met vriendelijke groet van het bestuur