Gooische Jeugd kampioen schappen 2019: 24 augustus 2019!

Nieuws&Mededelingen 8 Juni

Nieuws afbeelding

Voor alle D t/m A teams: zet 24 augustus alvast in je agenda!

Zaterdag 24 augustus aanstaande wordt het startschot gegeven van alweer de 7e editie van het Goois Jeugdhockey Kampioenschap (GJK). Het is inmiddels een bekend fenomeen voor de Gooise hockeyjeugd dat na de zomer de competitie sportief wordt afgetrapt met een toernooi waaraan alle jeugd met ruim 4000 kinderen van alle Gooise clubs aan deelnemen. Een mooie burenstrijd tussen alle Gooise clubs! 

Tijdens het toernooi speelt de jeugd van de 6 regionale hockeyclubs in het kader van Sportiviteit en Respect. Elke club ontvangt een specifieke leeftijdscategorie (D t/m A). Teams kunnen punten verdienen door te winnen, maar vooral ook door respectvol en sportief gedrag te laten zien. En er wordt niet alleen naar de spelers gekeken, maar zeker ook naar de begeleiding en de supporters. Het is voor de 7e keer dat het GJK wordt georganiseerd. 

Na een succesvolle start in 2013 en een vervolg in de jaren daarop, hebben de regionale clubs elkaar ook dit jaar gevonden om op deze manier de start van het seizoen positief te beginnen. En…. Met dit GJK zijn wij het grootste hockey toernooi van de gehele wereld!