Inplannen van Bardiensten sluit op 16 september!

Nieuws&Mededelingen 6 September

Nieuws afbeelding

Het zelf inplannen van je bardiensten is nu al ruim een maand mogelijk en er zijn gelukkig al vele die hun bardiensten hebben ingepland.

De bardiensten tot het einde van dit jaar zijn redelijk bezet maar er zijn hier en daar nog wel wat gaten die snel gevuld moeten worden.

Voor dit weekend staan er nog 3 open (2x zaterdag en 1x zondag)dus graag jezelf nog even inplannen om te voorkomen dat er te weinig capaciteit is.

Ook hebben we nog openingen op 18, 20, 21 en 22 september.

Kijk even in de Huizer HC App welke datums er nog meer openingen hebben t/m juni volgend jaar en plan je daarop in als je dat nog niet hebt gedaan.

Nog even een reminder en zoals ook al in het bericht van 2 augustus aangekondigd, per gezin van een jeugdlid (A t/m 1ejaars F jeugd/ Benjamini’s) moeten er dus2 bardienstengedaan worden gedurende het hele seizoen.

Op 16 september is de mogelijkheid om jezelf in te plannen voor een bardienst voorbij. Daarna zullen de mensen die zich nog niet hebben ingepland door ons worden ingedeeld op de datums en tijdstippen die nog openstaan. Je hebt daarin zelf geen keuze meer. Het is dus zaak om voor de sluitingsdatum je eigen voorkeur in te plannen.

Hoe ook alweer een bardienst inplannen?

Belangrijk!De bardienst moet ingepland worden op het lidnummer van een jeugdlid!

Het mag ook op het lidnummer van een oudermáárdan is hetnoodzakelijk dat deze ouder op hetzelfde adres woont van het jeugdlid.

 

Het handigst is om je in te plannen via de HuizerHC App. Via de menuoptie "Meer" kun je "Plan uw dienst" kiezen. Daar vind je het complete overzicht en per datum hoeveel plaatsen er nog open zijn...

Voor hetinschrijven van een bardienst via de websitemoet je eerst opMijnHuizerHC inloggen.

Om binnen "Diensten” (na inloggen) de totale in-planningsperiode te zien is het van belang om een start- en einddatum (bijv. 15 februari 2020) in te vullen en klik dan op ‘Pas filters toe’. Je ziet dan de totale periode vanaf de ingevoerde start datum tot 15 februari 2020).

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking!

Met sportieve groet,

DeBarbezettingen het Horeca team