Join the team: we hebben nog heel veel hulp nodig op onze club!

Nieuws&Mededelingen 13 September

Nieuws afbeelding

 

Joint the team;  we hebben jullie nodig voor onze club!

 

Beste leden,

 

Jullie hulp is hard nodig voor onze vereniging!  

Zoals ook in de afgelopen ALV besproken, zijn we een vereniging waarin veel van het werk door vrijwilligers wordt gedaan. Gelukkig hebben we al veel mensen die helpen om de vereniging goed te laten draaien, daar zijn we natuurlijk super blij mee!

Maar helaas, dit is niet voldoende. Op vele gebieden hebben we nog extra inzet van jullie nodig.

 

Daarom deze uitgebreide oproep voor hulp. En we weten zeker, er is altijd een activiteit/rol die bij jou past! Of het nou een rol is in het bestuur,  ondersteuning bij de horeca, lid van de tucht commissie of hulp bij werving/open dagen…..overal zijn echt extra handen nodig!

Of te wel elk uurtje wat je kunt komen helpen, is van harte welkom. En mocht je op een andere manier willen helpen en dat staat dat niet in de onderstaande lijst, zoek gerust contact met mij: Debra Luttmer (M: 0630808604, E: [email protected])

 

Maar dan natuurlijk de vraag, waar is er hulp nodig?

Hieronder een eerste overzicht van de plekken waar we per direct mensen voor zoeken en waar jij je steentje kunt bijdragen, met tevens een contactpersoon die je meer kan vertellen.

 

Bestuurslid: jeugd/jongste jeugd (kan in duo rol)

In deze rol ben je/zijn jullie onderdeel van het bestuur met als portefeuille de jeugd/jongste jeugd. In deze heb je veel contact hebben met alle lijn coördinatoren en technische commissie.

  • Contact: Femke Thierry (M: 0651123788) en Nicolette Cramer (M:0626953415)

 

Bestuurslid: penningmeester (kan in duo rol)

In deze rol ben je/zijn jullie onderdeel van het bestuur met als portefeuille de totale financiële stromen binnen de club. In deze rol wordt je natuurlijk ondersteund door de diverse mensen die alle administraties doen van leden, contributie, facturen en contracten.

  • Contact: Gerrit Ruijs (M: 0629073457) en Geert de Ruijter (M: 0653316988)

 

Projectmatig: Club van morgen, gericht op duurzaamheid binnen onze club ism ABN AMRO

Is een nieuwe rol en en staat hoog op de agenda van onze sponsor            ABN AMRO. Heb je affiniteit met duurzaamheid en heb je goede                   ideeën voor onze club……kom ons dan helpen om de club naar de                Club van Morgen te brengen

  • Contact: Rainier Vrolijks (M: 0612533666) en Debra Luttmer (M: 0630808604)

 

Commissaris top hockey

In deze rol richt je je op de ontwikkeling en ondersteuning van D1 en H1 teams binnen HHC. Je hebt rechtstreeks contact met de begeleidingsteam van D1 en H1 en je speelt een belangrijke rol in de werving en selectie. Deze persoon is een belangrijke schakel tussen deze teams en het bestuur

  • Contact: Rainier Vrolijks (M: 0612533666)

 

Technisch coördinator lijn teams

In deze rol richt je je op de ontwikkeling en ondersteuning van de lijnteams A t/m D. Je hebt rechtstreeks contact met de begeleiding van de lijnteams en je speelt een belangrijke rol in de werving en selectie. Deze persoon is een belangrijke schakel tussen deze teams en het bestuur

  • Contact: Femke Thierry (M: 0651123788) en Nicolette Cramer (M:0626953415)

 

Ondersteuning bij werving en open dagen

Voor de club en haar voortbestaan, is het cruciaal dat we investeren in nieuwe leden en groei van teams, beginnen bij de Benjamini’s en Jongste Jeugd. In de rol heeft Laura per direct hulp nodig om events / open dagen te organiseren om onze club te promoten en uiteindelijk de toekomst vanuit de jongste leden de borgen

  • Contact: Laura Postma (M: 0630858166)

 

Ondersteuning bij sponsor & evenementen commissie

Michiel is vanuit bestuur verantwoordelijk dat wij als club sponsors hebben en evenementen voor onze leden kunnen organiseren. Daar heeft Michiel hulp bij nodig!

  • Contact: Michiel vd Kwast (M: 0621202672)

 

Tuchtcommissie van de HHC

is en zelfstandige commissie die de verbinding is tussen de Tuchtcommissie van de KNHB en de leden van de HHC. De Tuchtcommissie heeft een signalerende en adviserende functie als er veel kaarten vallen bij een bepaald team of persoon. Het doel is fair play en het voorkomen van sancties. Daarnaast wordt er van de Tuchtcommissie ook verwacht dat die een passende maatregel oplegt aan een speler of teambegeleider als het toch fout is gegaan. Mocht er een tuchtzaak spelen tussen de KNHB en een van onze leden dan zal de Tuchtcommissie van de HHC het lid ondersteunen in de zaak.

We zoeken ter aanvulling van de Tuchtcommissie 2 of 3 mensen met bij voorkeur een juridische achtergrond. Gemiddeld ben je 1 uur per week voor de commissie aan het werk.

 • Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen dan kan je contact opnemen met Jaap Weijermans , M: 0655793082 of E: [email protected].