Hockeyschool weer van start vanaf 6 oktober

Nieuws&Mededelingen 27 September

Nieuws afbeelding Deze herfst gaat de Huizer Hockeyschool weer van start! Voor alle kinderen die ook nu nog 4, 5 of 6 jaar zijn, staat ook dit voorjaar weer een leuk programma van vijf lessen klaar. We hopen dat jullie kinderen allemaal weer mee willen doen, en dat ze zo enthousiast zijn geworden dat ze hun klasgenootjes meenemen (zegt het voort!).
 
Het recept is bekend: de Huizer Hockeyschool biedt in het voor- en najaar een lesprogramma aan voor kinderen die 4, 5 of 6 jaar zijn. De oefeningen sluiten goed aan bij de reguliere trainingen voor onze jongste jeugd. Op die manier kunnen kinderen spelenderwijs wennen aan het spel met de bal en de stick. En als ze het leuk vinden, stromen ze door naar de Benjaminis.
 
Agenda
Je kunt ook nu weer 1, 2, 3, 4 of 5 keer meedoen met onze hockeyschool.
 
Les 1: 6 oktober van 10.00 - 11.00
Les 2: 13 oktober van 10.00 - 11.00
Les 3: 3 november van 10.00 - 11.00
Les 4: 10 november van 10.00 - 11.00
Les 5: 17 november van 10.00 - 11.00
 
Graag aanwezig zijn om 9.45 zodat we rustig de groepjes kunnen indelen. Voor de eerste les graag om 9:30 aanwezig zijn, dan meten we een gratis bitje aan. Voor de kinderen zijn eventueel leen-hockeysticks beschikbaar.
 
De lessen kosten eenmalig € 29,95 per kind en vinden plaats op de Huizer Hockey Club, Bestevaer 250 in Naarden. Zet in de reply op deze e-mail de voor- en achternaam + geboortedatum van je deelnemende kind(eren). Je krijgt in de week voor de 1e les een reminder van de inschrijving.

Als je kind voor het eerst meedoet met Hockeyschool moet je ook inschrijven bij de Huizer Hockeyclub via deze link om de incasso te verwerken. Print het uit, onderteken het (de club heeft je handtekening nodig voor de incasso), en neem het mee naar de eerste Hockeyschool training.

Oproep: Binnenkort verlaten een paar van de Hockeyschool-organisatoren het team omdat de kinderen inmiddels bij de Benjaminis zijn gaan hockeyen. Het zou jammer zijn als de Hockeyschool in de toekomst geen doorgang meer zou kunnen vinden. Heb je zin om het team te versterken? Het vergt niet veel van je tijd en het is leuk om te doen! Deze ronde kunnen we je heel gemakkelijk de 'kneepjes van het vak' leren.
 
Mail eventuele vragen naar [email protected]. Mocht je deze Hockeyschool e-mails niet langer wil ontvangen, laat het even aan ons weten, of reply met UNSUBSCRIBE in de subject-regel.
 
Hartelijke groeten,
 
Lucette, Margreet, Femke, en Jeroen