Update coronavirus: 17 maart

Nieuws&Mededelingen 17 Maart

Nieuws afbeelding

Beste leden,

 

We hopen dat ieder van jullie nog in goede gezondheid is!

 

Als bestuur hebben we gisteravond (via call) samengezeten en willen jullie, naast alle berichtgeving vanuit onze premier & RIVM, een update geven, specifiek voor onze club. Onderstaande geldt in ieder geval t/m 6 april. Afhankelijk hoe de berichtgeving dan is, zullen de maatregelen voor onze club worden aangepast

 

  • Afgelopen dagen was het clubhuis al dicht, maar konden jullie nog wel op het veld. Vanaf vandaag zal het hek volledig worden afgesloten. Dus verzoek aan jullie, kom niet naar de club, ook niet naar de velden.
  • Wij snappen dat iedereen graag wil sporten en fit wil blijven, doe dit alsjeblieft op individuele basis. Dus ga niet in groepsverband alternatieve training doen. Voor individuele trainingen, denk aan rennen, fietsen, kracht oefeningen….of gebruik work-out apps.
  • Ook qua financiën moeten we secuur te werk gaan. We hebben nog steeds onze vaste uitgaven, maar geen enkele inkomsten vanuit de bar. Of te wel, qua budgetten/financiële planning is het een onzekere tijd. We willen er alles aan doen om financieel zo gezond mogelijk te blijven. Dus kort gezegd, complete uitgaven stop: geen enkele uitgaven doen op naam van de club zonder vooraf goedkeuring door de penningmeesters.
  • Vooralsnog is het Bestevaer toernooi gecancelled. Vanaf 6 april gaan we vervolg beslissingen nemen over de eerst volgende geplande evenementen in mei.

 

Tenslotte willen we iedereen op het hart drukken om goed voor jezelf en elkaar te zorgen.

Zorg er voor dat je contacten tot volstrekte minimum beperkt, elke bijdrage aan het beperken van de verspreiding van dit virus is weer een klein stapje naar het weer kunnen hockeyen.

 

Namens het bestuur,

 

Rainier, Remco, Ronny, Marjan, Stef, Michiel, Harald en Debra

 

https://hockey.nl/nieuws/knhb/knhb-competities-uitgesteld-en-clubhuizen-dicht-tot-6-april/