START TRAINING 18+ * WE GAAN BEGINNEN!

Nieuws&Mededelingen 14 Mei

Nieuws afbeelding

De toestemming van de gemeente om te starten met de training voor de doelgroep 18+ is binnen. Vanaf vandaag (14 -05-20) mogen de (jong)senioren, veteranen en trimhockeyers weer trainen op de club.

Alleen als iedereen zich houdt aan alle kaders, voorschriften en regels die zijn vastgesteld vanwege het heersende coronavirus COVID-19, kan er veilig en verantwoord worden gesport op de club. De spelregels en maatregelen zijn te vinden in het bericht HHC Protocol Verantwoord Sporten. Iedereen die komt trainen wordt geacht dit protocol volledig te hebben gelezen.

Vanwege de beperkende maatregelen die de club heeft moeten treffen is er een afwijkend trainingsschema gemaakt. Dit schema is te vinden op de website en in de hockey-app. Er is zoveel mogelijk rekening gehouden met de vaste trainingsavonden van de diverse teams. Omdat er maar een beperkt aantal spelers op een veld is toegestaan heeft elk team een volledig veld toegewezen gekregen. Hierdoor zijn de trainingstijden in veel gevallen gewijzigd en is de trainingsduur beperkt tot 1 uur (m.u.v. Heren 1 en Dames 1). Er mogen geen partijtjes of duels worden gespeeld i.v.m. de 1,5m onderlinge afstandregel.

Als je tot de risicogroep behoort kom je niet trainen. Wees verstandig! Clubhuis, kleedkamers en sanitair zijn gesloten. Vanaf 10 minuten voor aanvang van je training ben je welkom op de club en volg je de looproutes. Na de training direct naar huis. Elk seniorenteam levert een eigen begeleider/handhaver herkenbaar met hesje.