Inname keepersmaterialen

Keepersnieuws 13 Juni

Nieuws afbeelding

Beste leden van het HuizerHC Keepers Gilde, 


Door alle virale perikelen is ons zo geliefde hockeyseizoen uitgedoofd als een nachtkaars... Maar niet getreurd, heel langzaam begint het weer te gloren aan de kunstgras-horizon. Het bruist weer een beetje op onze club: we trainen weer, de selecties zijn in volle gang en we beginnen zowaar te dromen van een ‘normale’ competitiestart zonder 1,5 meter en met publiek aan de lijn! 


Voor die tijd moeten we nog flink aan de bak! Zeker voor jullie, trouwe sluitposten van onze 6, 8 en 11-tallen. 


Stap 1 is het materiaal-beheer… dit jaar onder aangepaste leiding. Jooske Kaptein geeft de stick over aan Matthijs Blommers & Daniëlle van Duijn. Zij zullen trachten op net zo’n bekwame en enthousiaste wijze vorm te geven aan deze eervolle taak. Jooske heel erg bedankt!!!


Stap 2 is het inlopen van de achterstand mbt inname materiaal… aanstaande donderdag 18 juni en donderdag 25 juni kunnen jullie je spullen inleveren tussen 17.45u en 19.00u. Mocht je je tas houden, dan is er op die tijdstippen ook een mogelijkheid om samen naar je outfit te kijken en te inventariseren waar aanvulling/vernieuwing gewenst is. 


Na bovenstaande stappen zullen we zsm acties ondernemen om goed voorbereid aan het nieuwe seizoen te kunnen starten. Nadere info hierover volgt.


Mocht je niet in staat zijn om op één van bovenstaande dagen langs te komen, mail dan naar [email protected]of app met Matthijs: 06 243 66 974.


Hopelijk to snel!

  • De Keepersmateriaal Commissie (KMC)