Hele fijne zomerperiode gewenst!

Nieuws&Mededelingen 3 Juli

Nieuws afbeelding

Beste leden,

 

De zomer periode breekt weer aan en we hopen dat jullie allemaal kunnen genieten en rust nemen van deze toch wel bijzondere tijd waarin we leven. Onderstaand nog een korte update vanuit onze kant.

 

Corona

 

Per 1 juli worden de Corona-maatregelen door de overheid verder versoepeld. Dit is heel goed nieuws voor onze sport, het clubhuis en het terras.

 

De basisregel is dat mensen buiten de velden 1,5 meter afstand van elkaar houden. Met uitzondering van mensen uit één huishouden. Op deze regel blijft de gemeente handhaven. Houd je hier dus aan. Op het veld, voor alle leden, geldt de 1,5-meter-regel niet meer!

 

Bovenop de basisregel zijn deze richtlijnen goed om te weten:

-Binnen in het clubhuis mogen  ca. 25 man zitten in centrale gedeelte (zo kunnen we de 1,5-meter-regel waarborgen).

-Buiten op ons complex mogen 250 man tegelijk zijn. Je mag dus kijken naar de (oefen)wedstrijden van je kind of even blijven kletsen na de wedstrijd. Je mag ook gebruik maken van het terrasmeubilair, zo lang je je houdt aan de basisregel.

 

Het houden aan de regels gaat heel goed. Daar zijn we enorm blij mee. Hou vol, sport bewust, blijf je houden aan de spelregels, zo hebben we samen hockeyplezier!

 


Sportwayskamp


In de week van 4-8 juli is er sportways kamp op club.

https://nl.sportways.com/nl/camp/huizer-kids-hockeykamp

 


Teams 2020/2021

 

De teams voor volgend jaar zijn bekend. We willen iedereen bedanken die hieraan heeft bijgedragen. Door de corona periode hebben we ook dit proces een andere wijze doorlopen, maar desalniettemin met alle zorgvuldigheid die we konden betrachten.

 

Ook de trainingsstaf is zo goed als rond, zij zijn nu bezig om de eerste oefenwedstrijden weer in te plannen, teamuitjes te regelen oftewel alles om zo goed mogelijk aan de start van de competitie te verschijnen.

 

 

Accommodatie

 

De vernieuwing van de bar hebben we doorgeschoven naar de winterperiode.

Net als ieder jaar willen voor de start van het seizoen nog wel een grote schoonmaak houden, zodat we het seizoen starten met een fris en net clubhuis. Er zal nog een aparte oproep komen wie een paar uurtjes wil komen helpen met schoonmaken en opruimen!

 

 

Namens het bestuur wensen wij iedereen een fijne vakantie en hopen iedereen in de loop van augustus weer op de velden te zien!

 

Groet van ons,

 

het bestuur