Registratie op HHC voor iedereen vanaf 13 jaar, op elke dag!

Nieuws&Mededelingen 3 September

Nieuws afbeelding

Registratie van aanwezigheid op HHC, via site of QR code

Vanaf komende zaterdag 5 september 2020 zal iedereen, van 13 jaar en ouder zich moeten registreren die bij ons op HHC is/komt. Dit registreren kan op 2 manieren:

1. Op voorhand inschrijven via https://huizerhc.nl/registratie/Default.asp.

2. Via de QR-code op de posters die bij de entree en in het clubhuis hangen.

Er wordt gevraagd om met je mobiele telefoon een QR-code te scannen en jouw naam, e-mailadres en mobiele telefoonnummer achter te laten. Registratie geldt voor iedereen vanaf 13 jaar, dus hockeyers, toeschouwers, trainers, coaches, vrijwilligers, echt iedereen!

Als lid van HHC kan je makkelijk inloggen met je lidnummer en je wachtwoord. Mocht je het wachtwoord niet meer weten, log dan in op de HHC app en klik op wachtwoord vergeten.

Let op: je registreert jezelf voor de betreffende dag. Kom je op een andere dag opnieuw naar de club, dan moet je jezelf opnieuw registreren.

Houd er rekening mee dat er actieve controles plaats kunnen vinden op registratie. Toon na registratie de bevestigingsmail als hierom gevraagd wordt door vrijwilligers/handhavers van HHC

HHC rekent erop dat een ieder zijn/haar verantwoordelijkheid neemt!


Privacy

Wij doen er alles aan om jouw privacy te waarborgen en gaan zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Wij hebben voor verwerking van deze gegevens een overeenkomst met LISA Hockey B.V Jouw gegevens worden 14 dagen bewaard voor eventueel bron- en contactonderzoek (conform de richtlijnen van de overheid).