Even voorstellen: Dames Jong 1

Senioren 2 Oktober

Nieuws afbeelding

Het geluid van het slaan van een bal en de waterspetters hebben wij allemaal gemist. Helaas kwam het vorige seizoen abrupt tot een eind. Wij als Jong Dames 1 moeten toegeven dat wij dat geluid en de waterspetters hebben gemist. 


Wij zijn een nieuw, gedreven ambitieus team van meiden variĆ«rend in de leeftijd van 17 tot 28 jaar. Begin september zijn wij net zoals alle andere teams enthousiast gestart met het seizoen. Onze allereerste competitiewedstrijd was gelukkig een thuiswedstrijd tegen Spandersbosch. Met goede aanmoediging van het publiek en onder andere jong heren 1 hebben wij geen verkeerde wedstrijd gespeeld en gingen met een opgeheven hoofd het hockeyveld af met een gelijkspel van 3-3. De volgende uitwedstrijd was dat wel even anders. Wij moesten uit tegen Almere en hebben hier echt moeten strijden. De frustraties liepen hoog op en helaas raakte een speelster van ons gewond en moest naar het ziekenhuis. Maar desondanks hebben wij Almere laten zien wat wij kunnen, dat wij voor niemand bang zijn en dat wij ook nog eens konden scoren. Wij liepen namelijk met 3 punten het veld af na 3 mooie goals van Myléna.Ook de wedstrijden tegen Fletiomare en Eemvallei werden gewonnen dus staan we momenteel op een mooie 1ste plek!

Wij zijn erg benieuwd dat wat dit seizoen allemaal met zich mee zal brengen en hopen lekker te kunnen blijven hockeyen. Dit doen wij samen met onze coach en onze sponsor Mens & Zo. Wij zijn Eugenia Lugua Bonjasky erg dankbaar dat zij ons wil sponsoren.

 

Mens & Zo is een loopbaanbegeleider en coacht werkgevers, werknemers en werkzoekenden actief bij outplacement, re-integratie en loopbaantrajecten. Voor meer informatie bezoekt u de website www.mensenzo.nl


Wij hopen jullie zo snel mogelijk weer langs de lijn te zien.


Liefs, Dames Jong 1


PS. Wij zijn te volgen via Insta: huizenjd1