HHC niet de zaal in....HHC gaat lekker door op het veld!

Nieuws&Mededelingen 15 Oktober

Nieuws afbeelding

Beste leden,

 

Sinds dinsdagavond 13 oktober 19.00 uur hebben we allemaal de aangescherpte maatregelen van het kabinet vernomen via diverse media. We kunnen ons allemaal voorstellen welke impact dat heef voor jong en oud!

Alles kun je nalazen op de site van de https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie:

  • Stopzetten van de competities
  • Senioren die niet meer in team verband kunnen spelen
  • Nog steeds dichthouden van clubhuis/horeca
  • Geen publiek en toeschouwers

 

Als bestuur incl de senioren/jeugd/jj - commissies en afvaardiging TC hebben we gisteravond weer in een Zoom sessie bij elkaar gezeten en uitgebreid over deze aangescherpte maatregelen en het stopzetten van de competities gesproken. Na vele voor/tegen argumenten doorgenomen te hebben, konden we maar tot 1 conclusie komen, we gaan met HHC niet de zaal meer in.

Maar we zouden HHC niet zijn als we nu de handdoek in de ring zouden gooien……. we gaan er alles aan zullen doen om binnen de mogelijkheden van de maatregelen door te gaan met hockey!

 

 

Of te wel HHC gaat lekker door op het veld!

Door de onzekere tijd die wij allemaal meemaken willen wij een alternatief programma aanbieden aan alle jeugdleden van HHC. Dit in plaats van de gestopte veldcompetitie en het afgelaste zaalhockey seizoen.

Na de herfstvakantie gaan we weer trainen volgens de vaste tijden in het hoofdschema. Dat gaat door t/m 7 november. In de weekenden van 24 en 31 oktober en 8 november worden er op aanvraag onderlinge wedstrijden georganiseerd.

Vanaf maandag 9 november begint een speciaal programma: Huizen gaat lekker door

Georganiseerd voor alle (jongste) jeugdleden, o.a. bestaande uit trainingen, onderlinge wedstrijdjes, clubtoernooien met leeftijdgenootjes, 7-7, 11-11.  De coaches van Heren 1 en Dames 1 komen jullie helpen met het leren van de nieuwste snufjes. Kortom alles wat hockey leuk maakt! Daarnaast maken jullie kennis met andere sporten, bijvoorbeeld een keertje tik-rugby, handbal of voetbaltrainingen.

Uiteraard weten we nog niet wanneer we weer "gewoon” kunnen hockeyen, maar wij weten zeker dat jullie met het alternatieve programma veel plezier zullen hebben en zeker jezelf kunt verbeteren voor de herstart van de competities .

Op maandag 2 november sturen we alle leden het uitgewerkte plan, met tijden en bijzonderheden van alle onderdelen.

In een seperate mail is een verdere toelichting opgenomen mbt de financiële impact. 


Corona treft ons allemaal, zo blijkt ook nu weer. Van harte hopen we dat de jeugd mag blijven hockeyen en we onze senioren ook weer spoedig op het veld mogen zien.

Zie voor meer informatie ook op de sites van rivm.nloverheid.nlKNHB.nl en rijksoverheid.nl

 

Voor nu, blijf vooral gezond en help de club waar mogelijk!