Huizen gaat lekker door, het programma start 9 november

Nieuws&Mededelingen 2 November

Nieuws afbeelding

Huizen gaat lekker door!

 

Deze herfst is het hockey programma heel anders dan jullie gewend zijn. Geen competitie, de ouders mogen niet op de club komen en geen zaalhockey. De corona maatregelen hebben een grote impact op onze club…..maar we gaan zeker niet bij de pakken neerzitten. Als we met z'n allen de schouders er onder zetten, dan hebben we deze winter een sportief, vernieuwend en inspirerend programma: Huizen gaat lekker door, is voor alle kinderen!

 

Wat houdt het programma in?

 

We blijven trainen, waarbij er 1 training gaat vervallen en wordt vervangen door kennismaken met andere sporten. De woensdag zal volledig ingericht worden om andere sporten te beoefenen. Dit is natuurlijk niet alleen leuk, maar ook zeer goed voor de sportieve/motorische ontwikkeling van de kinderen. Deze andere sporten worden begeleid vanuit andere clubs / speciale trainers.

 

Waar moet je zoal aan denken op de woensdag:  

 • Rugby
 • Volleybal
 • Lacrosse
 • Kickboksen
 • Voetbal
 • High Intensity Intervaltraining, op muziek, met z’n allen tegelijk
 • Rolstoel hockey alleen voor A en B
 • Afwisselend loopoefeningen

 

Aangezien het een gedetailleerde voorbereiding per week vergt, zullen de trainingstijden elk weekend op de zondag worden gepubliceerd met alle tijden voor de komende (woensdag), incl een eventuele verschuiving van een reguliere training. Hou daarvoor de trainingsplanning in de HHC app in de gaten. 

 

Maar ook de zaterdagen gaan het anders uit zien. Naast natuurlijk wat oefenwedstrijden, gaan we wedstrijdjes spelen in diverse andere vormen: gemengd, 7-7, 11-11, 5-5; elke zaterdag wat anders

 

Wij spelen niet alleen voor het team resultaat maar ook voor een individuele prestatie. Alle spelers krijgen een code. Resultaten van team/individuele prestatie worden opgeteld en zo krijgen we na 6 weken twee winnaars: het beste meisje en de beste jongen Score wordt na elke ronde bekendgemaakt op website en Instagram

 

 

Wanneer gaan we starten ?

 

Het programma begint op maandag 9 november en gaat door tot 19 december. In totaal 6 weken. Op zaterdag 5 december is er geen programma.

 

Elke zondag maken we het weekprogramma in detail bekend op de  HHC app en de website. Ook zullen we aan het eind van elke week foto’s en ervaringen posten op Instagram.

 

 

En start 2021, hoe ziet dat er uit?

 

Mocht er door Corona nog een stop zijn op de competitie in het nieuwe jaar dan gaan we hockeytrainingen geven vanaf 11 januari.

 

Dan houden we het trainingsschema aan dat we normaal bij het zaalhockey hanteren:

 • Eerste lijn twee keer 1 uur per week
 • Breedte en JJ een keer 1 uur per week
 • Wedstrijdjes optioneel op de eigen club of deelname aan midwintercompetitie als dat wordt aangeboden vanuit KNHB

 

Financiële bijdrage

Grofweg valt de maand november qua kosten nog binnen de contributie van het veldseizoen.

Voor de periode, waarin normaliter het zaal seizoen plaatsvindt (grofweg december t/m voorjaarsvakantie in februari), wordt een kostendekkend contributie tarief berekend. Kosten dekkend houdt in dat de kosten van onze trainers en de organisatie van de alternatieve sporten gedekt moeten zijn. 

Bijdrage voor deze 3 maanden is dan ook:

 • € 60 voor de leden in de breedte en jongste jeugd
 • € 80 voor de eerste lijn en overige lijn teams.

 

 

Wij hopen dat alle jongste en jeugd teams op deze manier een mooi en sportief winter seizoen zullen hebben, heel veel plezier!


Mocht je de HHC nog niet hebben geïnstalleerd, doe dit dan en login met je lidnr. Mocht je het lidnr niet meer weten, stuur een mail naar [email protected], dan zal ik dit voor je opzoeken.


Laten we er met z'n allen een mooie ervaring van maken!!!