Wat kan er nog gedurende lockdown?

Nieuws&Mededelingen 19 December

Nieuws afbeelding Helaas is gisteren bekend gemaakt dat NL vanaf vandaag in lockdown gaat. Voor onze hockey sport betekent dit dat alle competities per direct worden stopgezet. Ook alle trainingen in de zaal worden per direct stopgezet. 


https://www.knhb.nl/nieuws/geen-zaalcompetitie-tot-en-met-14-januari-2022

Wat is er wel nog mogelijk?

Tussen 05:00 - 17:00 trainen en wedstrijdjes op het veld voor iedereen onder 18 jaar. Onderlinge potjes alleen tegen teams van onze eigen club. 

Dus mocht je met je team lekker het veld op willen, check dan bij Robert de Bie welk veld beschikbaar is. 

Buitensport op vereniging tot 17.00 uur mogelijk

Per direct zijn alle binnensportlocaties, waaronder ook de blaashallen op de verenigingen, gesloten. Buiten mag er wel gesport worden; op de eigen vereniging kan dat tot 17.00 uur. Daaraan zijn wel regels verbonden voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder: sporten is buiten alleen toegestaan in tweetallen op 1,5 meter afstand. Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar mogen buiten trainen en onderlinge wedstrijdjes spelen op de eigen vereniging. Zij hoeven tijdens het sporten geen afstand te houden.

Het clubhuis is echter voor iedereen gesloten, alleen de toiletten mogen gebruikt worden.
Verder blijven alle maatregelen die al van kracht waren, bestaan. Dat betekent onder andere dat er geen publiek op de verenigingen mag zijn en de afstandsregels in acht moeten worden genomen.