Update voor de komende kerst periode

Nieuws&Mededelingen 21 December

Nieuws afbeelding Gisteravond hebben we nog met TM, jeugdcomm en JJcomm samen gezeten hoe we de komende weken verder gaan. 

Daarbij is er veel onzekerheid wat er gaat gebeuren na de kerstperiode: mogen we de zaal weer in? of moeten we door op het veld? blijft 5-17 uur gehandhaafd als beperking? wat voor sporters van 18 jaar en ouder? wat gaan de scholen doen?

Voor nu gaan we werken aan het scenario dat we vanaf 10 januari de jj/jeugdteams weer op het veld hebben t/m 17 uur (voor hockey of een alternatieve training) en voor de senioren gaan we kijken naar een instuiftraining, in 2 tallen met afstand. 
Mocht in de komende periode in een persconferentie blijken dat we op een ander scenario moeten koersen, dan zullen we jullie dat laten weten

Voor de periode t/m 9 januari kunnen alle teams zelf nog een training of oefenpartijtje inplannen. Mocht je veld op willen, check bij Robert de Bie wat de beschikbaarheid is. Hou er wel rekening mee dat je alleen onderlinge wedstrijdjes binnen de club mag spelen, dus geen teams van andere clubs. 

Verder wensen we iedereen hele fijne dagen & stay safe!