Ingezonden vanuit India!

Nieuws&Mededelingen 21 April

Nieuws afbeelding Op dinsdag 5 april was het dan zo ver, ik mocht afreizen naar het verre India met Oranje. 


Toen ik op Schiphol aankwam had ik toch wel een beetje spanning want in kende het grootste deel van de meiden en staff nog niet, maar dit gevoel was al heel snel verdwenen aangezien de groep heel goed samenging. Na de lange reis kwamen we aan en hadden we 1 dag om aan elkaar, het land, het eten, de temperatuur, het veld en het tijdsverschil te wennen, kortom een hele hoop factoren waar we binnen snel mee moesten dealen. 
Na twee keer getraind te hebben op donderdag was het de volgende dag tijd voor de eerste wedstrijd, die speelde we pas om 19.30 dus moesten we de hele dag in spanning nog wachten, maar toen mochten we eindelijk. Het was zo gaaf om daar te staan en het eerste fluitsignaal te horen en je eerste balcontact te hebben. We gingen zonder verwachtingen de wedstrijd in, vooral genieten werd er gezegd, maar toch wil je winnen maar is dat helaas de eerste wedstrijd niet gelukt terwijl we toch aardig aan het hockeyen waren en sommige momenten de overhand hadden. 

Na de wedstrijd snel terug naar het hotel en goed uitrusten want de volgende dag hadden we de tweede wedstrijd op het programma, deze was overdag waardoor het 40 graden was!! Deze wedstrijd eindigde in 1-1 wat shoot-outs betekende, deze hebben we gewonnen en we vierden het alsof we wereldkampioen werden, misschien voelde het voor ons ook wel zo. 
Hoe dan ook was dit een super leuke en gave ervaring en hopelijk krijg ik in de toekomst nog een kans. 

Liefs, Pam v/d Laan (Huizen Dames 1)