Nog steeds veel vrijwilligers nodig!

Nieuws&Mededelingen 5 Mei

Nieuws afbeelding

De eerste vrijwilliger heeft zich aangemeld nav onze oproep voor extra handen voor onze club. Maar dat is helaas niet genoeg, we hebben nog heel veel behoefte aan vele handen!  


Daarom  nog steeds de dringende oproep aan een ieder van jullie om een steentje bij te dragen. Wij snappen als geen ander dat niet iedereen even veel tijd heeft, maar vele taken/functies kunnen door meerdere personen worden ingevuld. Ook is het niet noodzakelijk om altijd maar op de club aanwezig te zijn, veel kan vanuit huis achter de laptop.


Waar we momenteel heel dringend behoefte aan hebben, is mensen die zich willen inzetten voor de onderstaande functies. 

 

Jeugd

Per aankomend seizoen is de Jeugdcommissie opzoek naar een nieuwe voorzitter en lijn coördinatoren voor de jongenslijn JA JB JC JD en voor de meidenlijn MA.

Weet je van aanpakken en hou je van organiseren en wil je betrokken zijn bij de Junioren dan kan je met ons contact zoeken. Stuur een bericht voor meer informatie naar de [email protected]of neem contact op via je lijn coördinator.

 

Zaalcommissie

Deze activiteiten concentreren zich voornamelijk in de maanden mei, nov - feb. In mei starten we met de inkoop van de zalen. Voor het winterseizoen moeten enkele praktische zaken mbt teamindelingen, schema's en zaalplanningen worden geregeld. Daarbij is regelmatig contact met de zaalbeheerders en SRO. Afgelopen seizoen heeft Esther dit opgepakt en zij heeft samen met Lisette alles geupdate en een compleet draaiboek en schema's liggen klaar. Mocht je meer willen weten of dit willen oppakken, Esther zal je daarbij volledig ondersteunen. Stuur een bericht naar [email protected], als je hierbij wilt helpen.

 

Arbitrage

Ook op het gebied van arbitrage hebben we ook hulp nodig. Van plannen van de arbitrage bij de wedstrijden, tot werven en begeleiden van de huidige arbitrage capaciteit. Daarnaast moet het traject "Jeugd aan het fluiten" worden voortgezet. Na een succesvolle start van dit traject (opgezet door Jeroen), is het nu noodzakelijk dat dit verder wordt opgepakt door een aantal mensen. Stuur een bericht naar [email protected], als je hierbij wilt helpen.


Tuchtcommissie 

is en zelfstandige commissie die de verbinding is tussen de Tuchtcommissie van de KNHB en de leden van de HHC. De Tuchtcommissie heeft een signalerende en adviserende functie als er veel kaarten vallen bij een bepaald team of persoon. Het doel is fair play en het voorkomen van sancties. Daarnaast wordt er van de Tuchtcommissie ook verwacht dat die een passende maatregel oplegt aan een speler of teambegeleider als het toch fout is gegaan. Mocht er een tuchtzaak spelen tussen de KNHB en een van onze leden dan zal de Tuchtcommissie van de HHC het lid ondersteunen in de zaak.

We zoeken ter aanvulling van de Tuchtcommissie 2 of 3 mensen met bij voorkeur een juridische achtergrond. Gemiddeld ben je 1 uur per week voor de commissie aan het werk.

  • Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen dan kan je contact opnemen met Jaap Weijermans , M: 0655793082 of E: [email protected]