Join our Business club!

Nieuws&Mededelingen 14 Juli

Nieuws afbeelding

De Business Clubvan de Huizer Hockeyclub biedt ondernemers een netwerk binnen de club. Het primaire doel is om de breedte teams van de (jongste) jeugd van de HHC aanvullend te ondersteunen met materiaal, trainingen, masterclasses en clinics. Ook draagt de BC bij aan het zijn van een familieclub door sfeer verhogende bijeenkomsten en activiteiten financieel te ondersteunen.

Drie redenen om lid te worden: 

(1) Je draagt de HHC een warm hart toe. Je wilt bijdragen aan de sfeer van een warme familieclub en het plezier van alle jeugd op de club. 

(2) Je wil je netwerk van (lokale) ondernemers onderhouden of uitbreiden. 

(3) Je wil je de naamsbekendheid en de fun&gun-factor van jouw business vergroten bij de rest van de Business Club- en Huizer Hockeyclub-leden.

De Business Cluborganiseert jaarlijks vier netwerk-events én is twee keer aanwezig bij het thé-dansant tijdens een Super Sunday (als zowel Dames 1 als Heren 1 thuis spelen).

Alle Business Clubledenhebben een spandoek op veld 2 en staan vermeld op een bord bij veld 1.

Het lidmaatschap bedraagt € 775,- (excl. btw) per jaar. Ten minste 70% daarvan komt ten goede aan de ‘breedte-jeugd’.

Wil je eerst de sfeer eens komen proeven? Maak je interesse dan kenbaar via [email protected] en informeer naar het eerstkomende event. Je kunt je natuurlijk ook laten introduceren door één van de bestaande Business Club leden.