Inplannen van Bardiensten 2e helft seizoen 2022- 2023 is nu open!

Nieuws&Mededelingen 17 Februari

Nieuws afbeelding

Het 2e deel van het seizoen gaat weer beginnen!

We hadden aan het begin van dit hockeyseizoen al gemeld dat we het planningssysteem voor de tweede helft in februari weer zouden openzetten.

Nog even ter herinnering, net zoals afgelopen seizoenen zullen er 2 bardiensten per seizoen per gezin gedaan moeten worden. Dit betreft dus gezinnen vanaf 1jaars F-jes (Benjaminies) t/m senioren.

Had je nog geen enkele bardienst ingepland voor de periode tot aan de winterstop? plan je dan nu gelijk in! In de HHC app staat het planning gedeelte van de bardiensten (Plan uw dienst) al weer open!

Na 12 maart gaan we kijken wat er nog openstaat in de planning en zullen dan mensen die zich nog niet hebben ingepland (of nog maar één keer), gaan indelen op een willekeurige datum. Het is dus zaak om er snel bij te zijn en je eigen voorkeur in te plannen.

Ter herinnering, het afkopen van bardiensten kon alleen aan het begin van het hockeyseizoen gedaan worden. Nu dus niet meer.

Hoe een bardienst in te plannen:

Belangrijk! De bardienst moet ingepland worden op het lidnummer! Voor jeugdleden mag het ook op het lidnummer van een ouder maar dan is het noodzakelijk dat deze ouder op hetzelfde adres woont van het jeugdlid.

Het handigst is om je in te plannen via de Huizer HC App. Via de menuoptie "Meer" (drie horizontale puntjes onderaan rechts) kun je "Plan uw dienst" kiezen. Daar vind je het complete overzicht en per datum hoeveel plaatsen er nog open zijn.

Voor het inschrijven van een bardienst via de website moet je eerst op "Mijn HuizerHC" inloggen.

Om binnen "Diensten" (na inloggen) de totale in-plannings periode te zien is het van belang om een start- en einddatum (bijv. 30 juni 2023) in te vullen en klik dan op "Pas filters toe". Je ziet dan de totale periode vanaf de ingevoerde start datum tot 30 juni 2023.

Meer informatie over bardiensten, wat het inhoudt en Vraag en Antwoord vind je op de website via deze link:http://huizerhc.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=huizerhc_clubdiensten)

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking en alvast veel plezier tijdens je bardienst!

Met sportieve groet,

de Barplanningscommissie en Horeca team