Rainier gaat ons helaas verlaten....bedankt voor allles wat hij voor ons heeft betekend.

Nieuws&Mededelingen 28 Februari

Nieuws afbeelding

Geachte leden,

Bij deze wil ik u graag op de hoogte brengen van mijn beslissing om af te treden als voorzitter a.i. en ontslag te nemen als verenigingsmanager van onze club per heden. Na lang nadenken en overleg met het bestuur en andere belanghebbenden, heb ik besloten dat het tijd is om de verantwoordelijkheden over te dragen aan een nieuw bestuur.

Ik wil graag benadrukken dat het een voorrecht is geweest om deze rol te vervullen en om samen te werken met zo'n toegewijde groep mensen. In het bijzonder wil ik Debra, Stef, Michiel, Remco, Ronny en Mark bedanken voor hun inzet en betrokkenheid bij de club. Hun enthousiasme en nieuwe idee├źn hebben onze Huizer Hockey Club verrijkt en versterkt. Wij hebben geprobeerd de club terug te geven aan de leden door elk lid zelf meer verantwoordelijkheid te geven.

Toen wij begonnen in december 2018 wisten wij niet wat voor klus dit zou worden en zeker niet met twee jaar corona. De inzet en flexibiliteit van commissies en leden in die tijd zal mij altijd bijblijven.

Het is mijn overtuiging dat de club het beste gediend is met een frisse blik en nieuwe leiderschap. Ik wil dan ook graag de nieuwe voorzitter en het bestuur veel succes wensen bij het nemen van de volgende stappen.

Tot slot wil ik u allen bedanken voor de steun en het vertrouwen dat u mij in de afgelopen jaren hebt gegeven. Ik ben trots op wat we samen hebben bereikt en ik zal altijd een warme herinnering hebben aan mijn tijd als voorzitter en verenigingsmanager van deze prachtige club.

En u zal mij absoluut nog langs de lijn zien staan en daarna heffen wij het glas.

Met vriendelijke groet,

Rainier Vrolijks


......namens resterend bestuur Remco, Ronny, Mark en Debra willen we Rainier bedanken voor alles wat hij betekent en heeft betekend voor HHC, een echte club man in hart en nieren. En we zien elkaar zeker weer langs de lijn!