22 mei en 21 juni: open dagen voor nieuwe leden

woensdag 22 mei 2019   |   15:30 - 17:00   |   Huizer HC complex
22 mei en 21 juni: open dagen voor nieuwe leden

Heb jij zin om te komen hockeyen, kom naar de Huizer Hockeyclub! 

Enthousiaste trainers en veel leuke teams waar je zeker een plek zult vinden die bij jou past. Van heel jong tot veteranen, van gezellig een balletje slaan met je team tot spelen in de hoogste competities in Nederland. Een eigen team samenstellen binnen onze vereniging is ook zeker een optie. 

We hebben nu geen wachtlijsten! Niet voor de jongste jeugd en de jeugd. Maar ook voor toekomstige volwassen leden hebben we veel leuke senioren- en veteranen teams waar je je bij aan kunt sluiten. 

Mocht je als volwassenen onbekend zijn met de sport dan kun je diverse avonden gaan trimhockeyen om deze fantastische sport onder de knie te krijgen en meteen veel gezelligheid te ervaren na de trainingen. 

Mocht je liever niet op zondag hockeyen dan hebben we een leuke hockey7-competitie op de vrijdagavonden voor je georganiseerd.

Of te wel, de Huizer Hockeyclub is een familieclub met ambitie waar we nieuwe leden graag welkom heten. Als we je interesse gewekt hebben, dan kun je altijd contact opnemen. Daarnaast worden er vriendjes/vriendinnetjes dagen georganiseerd (zie ook de website van de Huizer HC). En natuurlijk zijn er voor de jongste jeugd/jeugd de open dagen. 

De eerste open dag is op 22 mei van 15:30 - 17:00.  

Mocht je enthousiast zij, dan hopen we dat we je aanmelding snel terugzien op www.huizerhc.nl/ ik wil lid worden.

Tot ziens en we zien elkaar op onze mooie velden!